Antena1.ro

incomemagazine.ro

Arta care face bani: Lucia Condrea, dantelareasa oualor moldovenesti

Exista artisti in Romania mai cunoscuti in strainatate decat in propria lor tara. Nu este o noutate. Dar exista artisti a caror faima a trecut granitele tarii si reusesc sa traiasca din ceea ce fac. Unul dintre ei este Lucia Condrea, o moldoveanca...

Sucul 100% natural ce poate lupta cu cancerul și elimina toxinele

Sucul din iarba de grau este utilizat in principal ca o sursa concentrata de nutrienti. Acesta contine vitamina A, vitamina C, vitamina E, fier, calciu, magneziu si aminoacizi, informeaza Ziua de Cluj..

jurnalul.ro

Vica Blochina face o săritură în apă împreună cu fiul ei, Edan: “Era emoționat și nerăbdător să sară”

În cea de-a doua semifinală “Splash! Vedete la apă”, vineri, 29 august, de la ora 20.30, la Antena 1Frumoasa Vica Blochina, una dintre semifinalistele celui mai îndrăzneț show al acestei veri, “Splash!...

Un „clasic” al bucăriei: „buchetul de ierburi aromatice”. Bonus: rețeta de CRAP ALSACIAN!

A fost folosit probabil pentru prima dată in Evul Mediu, pentru a "acoperi" mirosul greu al cărnurilor mai puţin proaspete. Astăzi insă este o dovadă de rafinament şi cultură culinară să ştii să dozezi...

GoodFood


Retete

 
A fost folosit probabil pentru prima dată in Evul Mediu, pentru a "acoperi" mirosul greu al cărnurilor mai puţin proaspete. Astăzi insă este o dovadă de rafinament şi cultură culinară să ştii să dozezi verdeţurile şi...

”Clasicul buchet” de ierburi aromatice și o rețetă de „crap alsacian” după metoda lui Bacalbașa

A fost folosit probabil pentru prima dată in Evul Mediu, pentru a "acoperi" mirosul greu al cărnurilor mai puţin proaspete. Astăzi insă este o dovadă de rafinament şi cultură culinară să ştii să dozezi verdeţurile şi...

 O cheamă Elena Ivanov. E din Crişan, sat așezat, ca plaurul, în mijlocul DelteiDunării. Femeia din faţa mea îşi potriveşte cununa cu flori pe creştetul capului, după care mă îmbie să gust din rachiul de floare de...

Secrete culinare din Delta Dunării. Despre știuca umplută și rachiul de floare de salcâm

 O cheamă Elena Ivanov. E din Crişan, sat așezat, ca plaurul, în mijlocul DelteiDunării. Femeia din faţa mea îşi potriveşte cununa cu flori pe creştetul capului, după care mă îmbie să gust din rachiul de floare de...

Padania, regiune din nordul Italiei situată pe valea râului Pad, a dat lumii cea mai populară specialitate de brânză cu denumire de origine controlată: "grana padano", numită aşa datorită texturii sale granulate....

Pizza-polenta, reconciliere între Nord și Sud

Padania, regiune din nordul Italiei situată pe valea râului Pad, a dat lumii cea mai populară specialitate de brânză cu denumire de origine controlată: "grana padano", numită aşa datorită texturii sale granulate....

Nu te poţi stăpâni să nu exclami asta în vreme ce îl priveşti bucătărind la televizor sau îi răsfoieşti cărţile de bucate. Şi ceea ce îţi doreşti imediat este să treci dincolo de sticlă şi să...

Jamie Oliver - „one-man-show”! Vezi rețeta...

Nu te poţi stăpâni să nu exclami asta în vreme ce îl priveşti bucătărind la televizor sau îi răsfoieşti cărţile de bucate. Şi ceea ce îţi doreşti imediat este să treci dincolo de sticlă şi...

Probabil sunt puţini cei pe care, punându-i repede să asocieze cuvinte şi stări, gusturi şi vârste, nu ar pune semnul egal între copilărie şi amintirea unei prăjituri. La asta m-a făcut să mă gândesc şi...

4 rețete „de familie”: Cârnaţi de...

Probabil sunt puţini cei pe care, punându-i repede să asocieze cuvinte şi stări, gusturi şi vârste, nu ar pune semnul egal între copilărie şi amintirea unei prăjituri. La asta m-a făcut să mă gândesc...

Cumpără-i fără frunze, căci ele absorb umezeala din rădăcină şi morcovii devin astfel seci. Se pot folosi în diferite preparate - ciorbe, supe, pilaf, ghiveci de legume - prăjitură cu morcov etc. sau în salata de...

Vedeta bucătăriei! 5 rețete sănătoase cu...

Cumpără-i fără frunze, căci ele absorb umezeala din rădăcină şi morcovii devin astfel seci. Se pot folosi în diferite preparate - ciorbe, supe, pilaf, ghiveci de legume - prăjitură cu morcov etc. sau în salata de...

Chiar dacă este sezonul vacanţei, nu-ţi poţi refuza un meniu cu mâncăruri gustoase, care se prepară rapid. Avantajul reţetelor de vară este acela că poţi valorifica sumedenie de fructe şi legume poaspete de sezon şi poţi...

4 rețete răcoroase pentru zilele de vară

Chiar dacă este sezonul vacanţei, nu-ţi poţi refuza un meniu cu mâncăruri gustoase, care se prepară rapid. Avantajul reţetelor de vară este acela că poţi valorifica sumedenie de fructe şi legume poaspete de sezon şi...

Foarte apreciate în bucătăria românească, vinetele pot fi pregătite fierte, prăjite sau înăbuşite în ulei, cu ardei, roşii şi condimente. Sunt combinaţia ideală cu usturoi, carne de miel sau vită Când...

Călătorii gurmande. 6 rețete delicioase cu...

Foarte apreciate în bucătăria românească, vinetele pot fi pregătite fierte, prăjite sau înăbuşite în ulei, cu ardei, roşii şi condimente. Sunt combinaţia ideală cu usturoi, carne de miel sau vită ...

Inventata de napolitanul Rafaele Esposito la inceputul secolului al XIX-lea si prezentata prima data reginei Margueritta, aceasta mancare tipic italieneasca a facut de mai multe ori inconjurul globului si cunoaste azi sute de retete. Toate au...

Rețeta vedetă a verii: Pizza Margueritta pe...

Inventata de napolitanul Rafaele Esposito la inceputul secolului al XIX-lea si prezentata prima data reginei Margueritta, aceasta mancare tipic italieneasca a facut de mai multe ori inconjurul globului si cunoaste azi sute de retete....

 VINETE LA GRATAR Ingrediente: vinete, usturoi, patrunjel, ulei de masline. Preparare: Vinetele se spala, se sterg, se elimina cotorul si se taie felii rotunde sau pe lung. Se coc pe gratar pe o parte si pe cealalta. Se curata...

Două legume delicioase de pus pe grătar

 VINETE LA GRATAR Ingrediente: vinete, usturoi, patrunjel, ulei de masline. Preparare: Vinetele se spala, se sterg, se elimina cotorul si se taie felii rotunde sau pe lung. Se coc pe gratar pe o parte si pe cealalta. Se curata...

 MACROU LA GRATAR Ingrediente: macrou, usturoi, ulei, unt sau margarina, condimente (eventual pentru peste), bulion sau ketchup, foi de dafin. Preparare: Se curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. Se unge cu ulei,...

Cinci pești la grătar

 MACROU LA GRATAR Ingrediente: macrou, usturoi, ulei, unt sau margarina, condimente (eventual pentru peste), bulion sau ketchup, foi de dafin. Preparare: Se curata pestele, se spala si se zvanta cu un servet curat. Se unge cu ulei,...

 Mititei Se ia carne moale de vacă, in special de la ceafă, căt şi din pulpă, in cantităţi egale. Se taie bucăţi, se adaugă seu de vacă subţire (adică prapor), se taie la fel şi se amestecă. La două kg de carne se pun 200...

Trei „clasici” ai grătarului : Mititei, Patricieni, Ficat la grătar - după „metodul” lui Constantin Bacalbașa

 Mititei Se ia carne moale de vacă, in special de la ceafă, căt şi din pulpă, in cantităţi egale. Se taie bucăţi, se adaugă seu de vacă subţire (adică prapor), se taie la fel şi se amestecă. La două kg de carne se pun 200...

Mod de preparare: Ouăle se mixează împreună cu zahărul tos, zahărul vanilinat şi un sfert de linguriţă cu sare până îşi dublează volumul. Se adaugă laptele dulce la temperatura camerei, un...

Rețeta zilei: Prăjitură de sezon cu piersici și coacăze roșii

Mod de preparare: Ouăle se mixează împreună cu zahărul tos, zahărul vanilinat şi un sfert de linguriţă cu sare până îşi dublează volumul. Se adaugă laptele dulce la temperatura camerei, un...

 Crede despre sine că este o persoană de tip "gourmet", adică e interesată să mănânce "lucruri bune". Pe de altă parte, îi place să reamintească oricui că face parte din prima generaţie de femei...

O carte de bucate pentru... femei de carieră. 4 rețete delicioase

 Crede despre sine că este o persoană de tip "gourmet", adică e interesată să mănânce "lucruri bune". Pe de altă parte, îi place să reamintească oricui că face parte din prima generaţie de femei...

 PUI CU ROZMARIN INGREDIENTE: un pui mijlociu, o lingura cu ulei de masline, o ceapa, 4-5 rosii, rozmarin, sare, piper, gogosari, maioneza, zeama de la o jumatate de lamaie MOD DE PREPARARE Se foloseste un pui de marime potrivita....

4 rețete pe zi: Pui cu rozmarin, Salata de pește cu ciuperci, Legume gratinate, Prăjitură cu cocos

 PUI CU ROZMARIN INGREDIENTE: un pui mijlociu, o lingura cu ulei de masline, o ceapa, 4-5 rosii, rozmarin, sare, piper, gogosari, maioneza, zeama de la o jumatate de lamaie MOD DE PREPARARE Se foloseste un pui de marime potrivita....

TAITEI DE CASA CU PIEPT DE CURCAN INGREDIENTE: 400 g taitei de casa, 200 g piept de curcan (fiert in apa cu sare), 5 linguri cu ulei de masline, sare, piper, lamaie, verdeata MOD DE PREPARARE Se fierb taiteii in apa cu sare. Se scurg cu...

4 rețete pe zi: Tăiței de casă cu piept de...

TAITEI DE CASA CU PIEPT DE CURCAN INGREDIENTE: 400 g taitei de casa, 200 g piept de curcan (fiert in apa cu sare), 5 linguri cu ulei de masline, sare, piper, lamaie, verdeata MOD DE PREPARARE Se fierb taiteii in apa cu sare. Se...

VINETE UMPLUTE INGREDIENTE: 3 vinete potrivite, 500 g carne tocata, o ceapa, un ardei, doua linguri cu bulion, piper, sare, foi de dafin, 100 g unt, ulei, branza topita, verdeata, parmezan MOD DE PREPARARE Se curata vinetele de coaja,...

4 rețete pe zi: Vinete umplute, Pește cu sos...

VINETE UMPLUTE INGREDIENTE: 3 vinete potrivite, 500 g carne tocata, o ceapa, un ardei, doua linguri cu bulion, piper, sare, foi de dafin, 100 g unt, ulei, branza topita, verdeata, parmezan MOD DE PREPARARE Se curata vinetele...

MUSACA DIN CARNE SI TELINA INGREDIENTE: 500 g carne tocata (amestec porc si vita), doua teline mari, o ceapa, un ardei, bulion, doua oua, gris, 50 ml lapte, piper, sare, o foaie de dafin, ulei MOD DE PREPARARE Se calesc feliile de...

4 rețete pe zi: Musaca de carne și țelină,...

MUSACA DIN CARNE SI TELINA INGREDIENTE: 500 g carne tocata (amestec porc si vita), doua teline mari, o ceapa, un ardei, bulion, doua oua, gris, 50 ml lapte, piper, sare, o foaie de dafin, ulei MOD DE PREPARARE Se calesc...

Mulţi se feresc de pastele făinoase de teamă să nu se  îngraşe. Cu toate acestea, apelăm destul de des la o porţie de paste pentru că se prepară rapid şi ne scot din impas atunci când ne este foame Pastele...

Cum prepari pastele ca să nu te îngraşi

Mulţi se feresc de pastele făinoase de teamă să nu se  îngraşe. Cu toate acestea, apelăm destul de des la o porţie de paste pentru că se prepară rapid şi ne scot din impas atunci când ne este foame ...

Horoscop

21 Aprile - 20 Mai
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Astăzi este o zi potrivită să stai de vorbă cu cei dragi, mai ales cu copiii, fiind dispus să le oferi atenţie şi să le...
Toate zodiile

Sondaj

Ce metoda folosesti pentru a-ti pastra inima sanatoasa?

Calculator de greutate ideala

cm
kg