16 sfaturi care îți vor schimba căsnicia

Iată 16 de sfaturi care îți vor schimba căsnicia:

1. Fă-ți timp pentru relatia voastra în fiecare zi. Poate că sunt 20 de minute de vorbit în fiecare seară sau poate luați micul dejun împreună în fiecare dimineață, doar voi doi.

2. Renunță la comparație și îmbrățișează căsnicia ta unică. Comparația este ucigașul multor căsătorii. Am văzut prea multe căsnicii trecând prin momente dificile după o mulțime de „Am spălat vasele în timp ce te uitai la televizor… Ei bine… Am curățat mașina în timp ce erai la magazin”. Nu intra în acest cerc vicios.

3. Chiar și atunci când căsătoria devine un test, vă puteți apropia.
Trebuie să vă bazați unul pe celălalt – fiți umărul pe care să plângă celălalt. Aveți două opțiuni,: puteți rămâne împreună sau să vă despărțiți, așa că încercați să rămâneți împreună în momentele grele.

4. Să-ți amintești de ce ai spus „Da” îți poate întări și reînnoi relația.
Dacă uiți motivele, uită-te înapoi la vremurile tale de logodnă. Amintiți-vă orele întâlnirilor. Privește persoana cu care te-ai căsătorit și găsește binele din ea. Găsește-i punctele forte și renunță la punctele slabe. Notează-ți motivele și apoi compară-le.

5. A învăța să vă simplificați programul zilnic este cheia unei căsnicii de durată.
Trebuie să găsești timp pentru a fi împreună – și dacă asta înseamnă să renunți la lucrurile care provoacă stres sau ocupă prea mult timp, așa să fie!

6. Fă-ți timp să te întâlnești cu soțul tău.
Ieși cel putin o dată pe lună dacă poți. Prietena mea iese cu soțul ei în fiecare marți seara. Mama ei vine și are grija de fiicele lor. Puteți chiar să aveți o seară de joc sau de film după ce copiii se duc la culcare (asta facem noi!)

7. Creați spațiu pentru a vorbi cu soțul tău.
Ne place să ieșim in curte sau pe balcon pentru a vorbi și a petrece timp. Uneori trebuie să ieși din rutina ta obișnuită (stau în sufragerie cu televizorul pornit) pentru a te conecta cu adevărat.

8. O căsnicie puternică este mai mult decât o nuntă frumoasă.
Trebuie să-ți amintești asta. Căsătoria nu este o nuntă – este ceea ce se întâmplă după nuntă… pentru o viață întreagă.

9. Vizitați împreună un loc nou pentru o nouă aventură.
Acesta este un sfat grozav! Dacă puteți experimenta lucruri noi împreună, va fi atât de distractiv pentru amândoi! Mergeți într-un loc nou, găsiți un nou restaurant, explorați un nou loc de vacanță cu familia sau pur și simplu mergeți pe un nou traseu sau parc.

10. Acorda-ți timp pentru a afla tipul de personalitate al soțului tău.
De asemenea, vă sugerez să citiți cartea  Cele 5 limbaje ale iubirii;  pentru a face acest lucru – această carte este o lectura obligatorie pentru cuplurile căsătorite.

11. A învăța de la alții și a-ți împărtăși luptele pot fi o modalitate excelentă de a dezvolta o căsnicie mai profundă.
Trebuie să aveți încredere unul în celălalt și să vorbiți unul cu celălalt. Am învățat atât de multe de la mama și tata.

12. Puneți soțul pe primul loc.
Am citit odată că ar trebui să-ți tratezi soțul ca pe un oaspete. Dacă primești ceva, oferă-l soțului tău. Dacă ieși, vorbește cu soțul tău despre unde mergi. Este amabil și respectuos.

13. În loc să pierzi timpul cu griji, fii încrezător în căsnicia ta.
Trebuie să lucrezi pentru a avea o căsnicie puternică. După copii, va trebui să lucrați și mai mult la asta. Aceste sfaturi vă vor ajuta.

14. Vorbește viața unul în celălalt.
Soțul tău trebuie să audă și cuvinte de încurajare. Ei trebuie să știe că îi apreciezi. A rosti cuvinte amabile va construi pe cineva mai repede decât orice am văzut.

15. Sprijiniți-vă reciproc în orice faceți.
Cel mai mare fan al tău ar trebui să fie soțul tău. Tatăl meu a spus odată: „Dacă este important pentru mama ta, este important pentru mine”.

16. Nu vă criticați și nu corectați soțul/soția.
Nu vă criticați sau corectați niciodată soțul în public. Este umilitor. Mickey și cu mine am fost de acord să nu ne „aruncăm unul pe altul sub autobuz” când suntem afară. În schimb, suntem uniți cu privire la toate deciziile. De asemenea, facem un scop să nu ne facem niciodată unul pe altul să se simtă ca rădăcina glumelor noastre.

 

Lasa un raspuns