David Beckham, socru mare

Fiul cel mai mare al celebrului fotbalist britanic David Beckham – Brooklyn Beckham a anuntat logodna sa cu iubita lui Nicola Peltz, 21 ani.

Cei doi erau oficial impreuna din Noiembrie 2019 dar abia acum, Brooklyn a anuntat printr-o postare pe Instagram ca urmeaza sa se casatoreasca.

Fiul lui Beckham a postat pe Instagram o superba poza cu el si iubita sa, in care se vede inelul de logodna si a scris ca si-a cerut de sotie “sufletul pereche”. Numindu-se pe sine “cel mai norocos barbat de pe planeta”, Beckham junior a promis sa fie “cel mai bun sot si tata in viitor”.

Logodnica lui Brooklyn, Nicola Pelts a replicat si ea pe reteaua de socializare ca se simte “norocoasa” ca s-a logodit cu Beckham si a adaugat detaliul ca poza lor a fost facuta de catre surioara de doar noua ani a lui Brooklyn – Harper Seven.

Vestea a fost distribuita in social media si de catre viitoarea soacra mare – Victoria Beckham care si-a exprimat entuziasmul asupra vestii scriind ca e “cel mai entuziasmant anunt al anului”.

Lasa un raspuns