Chiar si James Bond moare pana la urma …

Sir Sean Connery a murit la varsta de 90 de ani, a anuntat familia sa.

Actorul de origine scotiana a devenit faimos in urma interpretarii rolului lui James Bond, fiind primul care a portretizat pe marile ecrane acest personaj si aparand in sapte dintre thrilerele cu celebrul spion britanic.

“Sir Sean a murit linistit in somn la domiciliul sau din insulele Bahamas, dupa ce nu s-a simtit prea bine in ultima perioada”, a declarat fiul sau.

Cariera celebrului actor se intinde pe o perioada de sapte decenii si a fost incununata si cu un Oscar obtinut in anul 1988 pentru rolul sau din fimul Untouchables.

Alte filme in care l-ati vazut de-a lungul timpului pe Sir Sean Connery au fost: The Hunt for Red October (Vanatoarea lui Octombrie rosu), Highlander, Indiana Jones, The Last Crusade si The Rock.

Jason Connery a declarat ca tatal sau a fost inconjurat de foarte multi membri ai familiei sale cand a murit.

El a declarat: “Ne straduim sa acceptam acest tragic eveniment care ne-a dat peste cap, desi tatal meu nu se simtea bine de ceva vreme. Este o zi trista pentru toti cei care l-au cunoscut si iubit pe tatal meu si o pierdere imensa pentru toti cei care s-au bucurat de incredibilul sau talent actoricesc”.

Actorul a fost casatorit cu Micheline si avea doi fii: Jason si Stephane.

Daniel Craig, actualul James Bond, a declarat ca Sir Sean va ramane una dintre cele mai mari stele ale cinematografiei internationale si va ramane in memoria comuna a cinefililor ca James Bond.

Lasa un raspuns