Incredibil cu ce viteza vor circula masinile in Brasov!

Primarul Brasovului, Allen Coliban a decis de curand sa impuna restrictia de 30 de kilometri la ora ca viteza maxim permisa pentru autoturismele care vor circula prin centrul frumosului oras de la poalele Tampei.

Primarul a facut public faptul ca unul dintre motivele pentru care a luat aceasta decizie a fost faptul ca a primit foarte multe plangeri de la brasoveni referitoare la depasirea frecventa a vitezei, dar si ca in zona centrala masinile circula cu viteze demne de concursuri de intreceri auto.

Pe langa aceste motive, primarul Coliban a mai declarat si ca: ”Brasovul este un oras frumos cu un centru spectaculos, care merita admirat in tihna. Un Brasov care vrea sa fie mai prietenos cu pietonii si cu biciclistii, de asta trebuie sa calmam traficul. In zona fostei cetati, inclusiv studiile de trafic arata ca oricum valorile medii ale traficului nu permit viteze prea mari. Este si un pas pentru reducerea poluarii”.

Allen Coliban are in vedere ca in viitor sa transforme anumite zone ale Brasovului in zone exclusiv pietonale asa cum Centrul Vechi al Bucurestiului.

Lasa un raspuns