Harry si Meghan acuza casa regala de … rasism!!

Printul Harry al Marii Britanii si sotia sa, Meghan Markle au starnit o controversa la nivel mondial acuzand familia regala a Angliei de rasism, intr-un recent interviu acordat celebrei Oprah Winfrey.
Cei doi au declarat in cadrul interviului ca anumite rude din familia lor si-au exprimat ingrijorarea vis-a-vis de culoarea pielii viitorului lor bebelus Archie (pe vremea cand acesta nu era inca nascut).


Interviul de doua ore in care Oprah Winfrey i-a avut ca invitati pe Printul Harry si Meghan Markle a fost plin de dezvaluiri socante, printre care aceea ca Meghan a avut ganduri suicidale si ca a solicitat ajutorul “institutiei” casei regale dar nu l-a primit.
Pe parcursul interviului, Printul Harry a dezvaluit si ca, la ora actuala relatiile dintre el si tatal sau Printul Charles, mostenitorul coroanei britanice si fratele sau, Printul William, al doilea in linia de succesiune a tronului monarhiei engleze sunt foarte incordate si distante.
Interviul cu Oprah a adus insa si vesti bune pentru fanii celebrului cuplu mixt din familia regala. Astfel, Harry si Meghan au anuntat ca Archie va fi fratele mai mare al unei surioare, ducesa Meghan fiind gravida cu cel de-al doilea copil al cuplului.

Lasa un raspuns