Kate Middleton: “William nu mai vrea alti copii”

Kate Middleton si sotul ei, Printul William al Marii Britanii, cunoscuti si ca Ducii de Cambridge au deja 3 copii: Printul George (6 ani), Printesa Charlotte (4 ani) si Printul Louis (1 an).

Dupa o recenta intalnire cu liderii unor diverse comunitati si grupuri de diverse credinte la Khidmat Centre in Bradford, Yorkshire, Kate (38 ani), a stat de vorba cu multimea si a dezvaluit printre altele, ca sotul sau, Printul William (37 ani), nu-si mai doreste alti copii.

In timp ce statea de vorba cu Josh Macplace, unul dintre admiratorii familiei regale care i-au intampinat in acea zi, si care i-a spus incantat ducesei ca i-a trimis felicitari dupa nasterea fiecaruia dintre cei trei copii ai sai, aceasta i-a dezvaluit ca e putin probabil sa devina mama de patru in viitor.

“Nu cred ca William mai vrea alti copii”, i-a spus Kate tanarului de 25 de ani in timp ce ea si William plecau de la primul lor eveniment public de dupa izbucnirea vestii ca Meghan Markle si Printul Harry vor renunta la calitatea lor de membrii seniori ai familiei regale.

Macplace, care este autist si are sindromul DiGeorge, cauzat de lipsa unui mic segment al cromozomului 22, si-a intins bratele catre Ducesa de Cambridge care s-a aplecat si l-a imbratisat.

“Multumesc pentru imbratisare”, i-a spus aceasta.

Comentariile lui Kate despre o posibila largire a familiei sale vin dupa ce a mai sugerat odata ca s-ar putea sa nu mai aiba alti copii, in februarie anul trecut.

In timpul turneului pe care l-a facut impreuna cu Printul William in Irlanda de Nord anul trecut, ducesa a marturisit ca e nostalgica atunci cand a intalnit un bebelus adorabil in varsta de 5 luni.

Kate nu a putut resista sa nu se duca sa-l admire pe micutul James Barr, si i-a spus tatalui sau, Alan Barr: “E adorabil. Ma face sa fiu nostalgica”. Alan a intrebat-o atunci cu mult curaj pe Ducesa de Cambridge daca urmeaza sa anunte in curand bebelusul cu numarul patru al familiei.

Kate i-a raspuns razand: “Cred ca William ar fi ingrijorat de o asemenea perspectiva”.

Lasa un raspuns