Ce a putut Kylie Jenner sa faca!!

Kylie a adaugat o postare pe site-ul de socializare Instagram in care a mentionat ca situatia din Australia i-a frant inima din cauza faptului ca au murit sute de mii de animale.
Desi postarea pare o poveste sfasietoare, vedeta a postat ulterior o imagine care a parut sa evoce un sentiment opus…

Kylie Jenner a adaugat pe Instagram o imagine cu picioarele ei, purtand papuci Louis Vuitton cu blana naturala de nurca!

Fanii vedetei nu au stat mult pe ganduri si au criticat-o aspru, reactionand, in mod evident, negativ la povestile paradoxale postate pe site-ul de socializare.

Kylie a luat atitudine, din cauza confruntarii cu prea multe reactii nefavorabile, iar pe langa scuzele oferite, a donat… 1 milion de dolari pentru a ajuta lupta impotriva incendiilor din Australia!

Foarte multe personalitati de la Hollywood au donat sute de milioane pentru a ajuta Australia, printre care enumeram Celeste Barber – care este comediant, aceasta reusind sa sparga recordurile de fundraising in cadrul platformei Facebook strangand 32 de milioane de dolari, dar si Chris Hemsworth, Elton John, Keith Urban si Nicole Kidman, Pink si Metallica.

Citeste mai multe informatii accesand CBSNews.ro

Lasa un raspuns