Simona Halep ajuta Romania in lupta cu virusul ucigas!!

Simona Halep anunta public ca sprijina Romania donand o importanta suma de bani care va fi utilizata pentru achizitionarea de medicamente si materiale necesare medicilor pentru a lupta cu virusul Covid-19.

Campioana de la Wimbledon a transmis si un mesaj de sustinere pentru romani pe care ii indeamna sa sustina aceasta cauza si sa fie responsabili si sa urmeze recomandarile autoritatilor de a sta acasa.
Mesajul Simonei Halep, postat pe retelele de socializare este:

Din pacate, traversam cu totii o perioada foarte grea, cu incercari noi pe care cu greu le-am fi putut imagina in urma cu câteva luni. Este pe de alta parte si ocazia perfecta sa aratam ca stim sa fim solidari si responsabili cu vietile noastre si ale celor din jurul nostru.
In timp ce noi stam acasa, medicii si personalul medical fac eforturi uriase sa trateze si sa salveze fiecare viata expunându-se personal pentru binele general. Haideti sa urmam cu strictete indicatiile transmise de autoritati si sa contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natura sa ne afecteze dramatic cursul normal al vietii.
Am decis sa donez o suma de bani pentru achizitionarea echipamentelor si materialelor necesare in asemenea situatii, suma ce va fi directionata imediat catre autoritatile medicale din Bucuresti si Constanta. Incurajez pe toti cei care pot sa sprijine sa contribuie si ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. intre timp, sa avem cu totii grija de noi, sa fim responsabili si pozitivi! Sa ne ajute Dumnezeu!”.

Lasa un raspuns