Secretul bunicii ca sa-ti iasa bine orice prajitura

Cu totii stim ca prajiturile facute de bunica aveau cel mai bun gust din lume si cozonacii ei erau parca cei mai frumosi iar placintele rumenite erau perfecte.

Cum faceau oare bunicele noastre de le ieseau mereu prajiturile atat de bine fara sa le arda, fara sa se lase, fara sa ramana crude sau sa aiba un gust atat de minunat?

Secretul este unul simplu si poate fi aplicat atat de catre cei care cred in Dumnezeu si de catre cei care vor lua asta doar ca pe un simplu exercitiu de rabdare si incredere.

Esential la orice prajitura este sa ai rabdare sa amesteci suficient de mult ingredientele, sau sa le framanti dupa caz. Este o etapa din procesul de realizare al unei prajituri de care gospodinele nu tin intotdeauna cont sau nu-i acorda suficient de mult timp.

Secretul bunicii consta in a spune rugaciunea Tatal Nostru de fiecare data cand adauga cate un nou ingredient in aluatul pentru prajituri si sa amestece atata timp cat ii era necesar sa spuna rugaciunea.

La final, inainte de a baga orice prajitura in cuptor, bunica inchina tava cu semnul sfintei cruci.

Fa si tu asa si vei avea rezultate uimitoare in bucatarie!

Lasa un raspuns