Doua tramvaie vor circula in Bucuresti non stop de la 1 iunie

Incepand cu 1 iunie 2020, Societatea de Transport Bucuresti (STB) a anuntat ca tramvaiele liniilor 1 si 10 vor circula in regim non-stop, atat ziua cat si intreaga noapte.

Conform comunicatului de presa publicat pe site-ul STB, “Incepand cu data de 01.06.2020, programul de functionare a liniilor de tramvai 1 si 10 va fi prelungit pe toata durata noptii. Liniile 1 si 10 au un traseu circular, desfasurat pe Inelul Principal de Circulatie din Bucuresti, si reprezinta o parte dintre cele mai lungi si importante trasee de tramvai din Capitala”.

Societatea de Transport Bucuresti recomanda calatorilor care folosesc mijloacele de transport in comun, tramvaie, autobuze, troleibuze, sa foloseasca masti chirurgicale de unica folosinta sau macar masti artizanale din bumbac pentru a-si proteja nasul si gura pe durata calatoriei, dar si ochii cu ochelari de vedere sau de soare, pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus.

“Calatorii sunt rugati sa respecte de asemenea si noile reglementari privind distantarea sociala. Accesul in mijloacele STB va fi limitat, calatorii vor putea ocupa numarul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum si un rand in picioare, respectand distanta regulamentara de 1,5 metri. Urcarea calatorilor în autovehiculele STB se va face doar pe usa din fata, iar coborarea pe celelalte usi”, mai anunta oficialii STB.

Lasa un raspuns