Cum sarbatoreste Regina Elisabeta a II-a, a 94-a aniversare in carantina

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, implineste pe 21 aprilie 94 ani. Aflata in izolare la Castelul Windsor alaturi de sotul sau, Printul Philip, Duce de Edinburgh, regina va primi urarile de sanatate si La multi ani din partea familiei sale prin apeluri video.

Desi nu poate sarbatori alaturi de Ducele si Ducesa de Cambridge, de nepotii George, Charlotte, Louis si ceilalti nepoti si nepoate ale sale, regina ii va vedea pe acestia via apel video.

Inca de la inceputul perioadei de lockdown in Anglia, familia regala a folosit apelurile video pentru a transmite mesaje misiunilor caritabile in care continua sa ramana implicati si sa sustina de la distanta lucratorii de sanatate si industriile cheie din Marea Britanie.

Un oficial al Palatului Buckingham a anuntat ca regina a decis ca, anul acesta sa anuleze cele 21 de salve de tun care marcau in mod obisnuit aniversarea zilei sale de nastere.

Este prima data in cei 68 de ani de domnie ai monrahului britanic cand acest lucru nu se va intampla.

Parada Trooping the Colour din luna iunie, care marca aniversarea oficiala a reginei a fost deja anulata si ea.

Cu ocazia sarbatorilor pascale, regina a adresat natiunii un mesaj in care transmitea printre altele ca “mentinand distanta intre noi, ii ajutam pe ceilalti sa ramana in siguranta”.

Lasa un raspuns