Se marita dupa ce a trecut peste o incercare cumplita

Dupa ce a fost diagnosticata cu cancer de colon, cunoscuta vedeta Rona Hartner (45 ani) a trecut printr-o operatie de extirpare a tumorii canceroase si acum se simte minunat.

Intr-atat incat s-a decis sa accepte cererea in casatorie pe care i-a facut-o iubitul sau. Herve este un DJ din Franta si cei doi au o frumoasa relatie de dragoste de mai bine de un an.

Rona Hartner si-a anuntat prietenii si fanii in stilul ei caracteristic plin de umor si verva ca se va casatori in data de 5 octombrie. Anuntul a fost postat de vedeta pe pagina sa de Facebook intr-un video.

Tot pe pagina sa de Facebook, Rona Hartner povestea despre cumplita experienta prin care a trecut cand i s-a descoperit tumora canceroasa: “Mi-am dat seama ca suferinta a fost un cadou enorm, Dumnezeu mi-a aratat unde este raul si nu a lasat raul sa predomine, am suferit pentru pacate, m-am purificat. Prin extirparea acestei tumori canceroase, a mai fost extirpata ceva – frica. Frica de a iubi, frica de a trai, frica de a fi fericita. Cand esti cu jumate de picior in groapa, ce sa-ti mai fie frica de alte lucruri, de ce sa mai traiesti cu alte frici? Fricile astea inutile pe care le hranim sunt niste aberatii, trebuie sa ne fie frica doar sa nu-l suparam pe Dumnezeu, in rest ar trebui sa fim complet liberi si sa nu ne temem de nimic. Am doua mari castiguri dupa aceasta boala: nu imi mai este frica sa traiesc, pentru ca aventura asta extraordinara poate sa dispara foarte repede, si nu mai pot vedea intr-o incercare altceva decat un mare cadou. Niciodata Dumnezeu nu face să fie inutila o boala, noi le facem sa fie asa vaitandu-ne si intrebandu-ne de ce ni se intampla. Am invins cancerul cu ajutorul Lui Dumnezeu. Bucurati-va de viata, dar si de cruce”.

Tags:

Lasa un raspuns