Regele muzicii pop a fost refuzat de regina Angliei

Desi era cunoscut in intreaga lume ca Regele muzicii Pop, Michael Jackson aspira in secret la un titlu nobiliar real. Megastarul isi dorea sa devina Cavaler, un titlu nobiliar pe care doar regina Angliei il poate acorda.

Conform unor declaratii facute de fostul sau bodyguard Matt Fiddes, Michael Jackson chiar i-a scris reginei Elisabeta a II-a scrisori disperate cu speranta ca o va indupleca pe aceasta sa-i acorde titlul mult dorit.

Matt Fiddes isi aminteste, de asemenea, ca in 2015, cu ocazia unui interviu acordat Daily Mail, Michael Jackson spunea: “Sunt cel mai mare star al lumii, de ce nu sunt inca Sir Michael Jackson, ce se intampla?“.

Bodyguard-ul mai afirma si ca seful sau considera ca relatia sa de prietenie cu Printesa Diana, fosta sotie a Printului Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii il recomanda pentru un titlu de Cavaler.

Matt mai declara: “Michael era foarte ambitios, niciodata nu-i placea sa piarda. Singurul lucru pe care nu-l obtinuse si era foarte important pentru el, era o recunoastere a meritelor sale din partea Reginei. Voia atat de mult sa se intample acest lucru, incat a scris scrisori si a incercat numeroase alte abordari, dar Regina pur si simplu l-a ignorat“.

 

Lasa un raspuns