Noul sezon Asia Express incepe…

Va incepe sezonul 3 Asia Express!

Noul sezon se numeste Drumul Comorilor, iar de data asta va fi prezentat nu doar de catre Gina Pistol, ci si de Oase! Oase este castigatorul sezonului 2 Asia Express, alaturi de CRBL!

Antena 1 deja a comunicat care sunt echipele care vor porni la drum anul viitor, in cel mai interesant si solicitant concurs: Razvan Fodor si chef Sorin Bontea, Alina Ceusan si Carmen Grebenisan, actritele Maria Buza si Lia Bugnar, Adda si Catalin, Nico si Alexandra, Florin Ristei si Dan Ristei, Speak si Stefania, cantaretii Alex Velea si Mario Fresh.

Echipele sunt formate din oameni din domenii cat se poate de diverse: din domeniul muzical vor concura cantareata Adda, care a acceptat provocarea alaturi de sotul ei, Catalin, Nico a decis sa o ia alaturi de ea pe fiica ei, Alexandra, Florin Ristei se va alatura echipelor alaturi de fratele lui, Dan, Speak va fi insotit de catre iubita Stefania, iar Alex Velea va participa alaturi de colegul Mario Fresh, in timp ce din mediul online vor concura influencerii Alina Ceusan alaturi de cea mai buna prietena a ei, Carmen Grebenisan. Alaturi de acestia va fi si echipa formata din make-up artistul Alex Abagiu si prietenul lui cel mai bun, Radu.

Pentru mai multe detalii despre aceasta emisiune acceseaza A1.ro.

Sa inceapa aventura!

(Sursa foto: A1.ro)

Lasa un raspuns