John Travolta in doliu! Sotia lui a fost invinsa de cancer…

Kelly Preston, actrita si sotia lui John Travolta, a murit la varsta de 57 ani.

Travolta a postat pe contul sau de Instagram: “Frumoasa mea sotie Kelly a pierdut lupta cu cancerul de san. A luptat curajos timp de doi ani cu aceasta cumplita boala, cu ajutorul celor dragi si inconjurata de dragostea lor“.

Cuplul de actori era impreuna de 29 de ani. Cariera lui Preston a inclus roluri in filmele: Twins, From Dusk Till Dawn, Jerry Maguire si The Cat in the Hat. A colaborat cu sotul ei in filmele: Battlefield Earth si Old Dogs.

In postarea sa de pe retelele de socializare, Travolta a mai precizat: “Ma voi retrage pentru un timp din activitatea publica pentru a fi alaturi de copiii mei care si-au pierdut mama, asa ca imi cer iertare in avans daca nu veti auzi de mine prea curand. Dar sa stiti ca simt toata dragostea si sprijinul vostru in saptamanile si lunile care urmeaza pana ce ne vom vindeca. Cu toata dragostea, J.T.“.

Cuplul John Travolta – Kelly Preston a mai suferit o tragica pierdere pe 16 ianuarie 2009 cand fiul lor a murit in urma unei crize in timpul unei vacante de familie in Bahamas.

Cei doi mai au doi copii impreuna: Ella Bleu si Benjamin.

Lasa un raspuns