2020 fara Electric Castle, Untold si Neversea – festivalurile au fost anulate!

Cu mare tristete si regret, si dupa ce au asteptat decizia autoritatilor privitoare la desfasurarea evenimentelor care presupun mai mult de 1000 de participanti, organizatorii celor mai mari trei festivaluri de muzica din Romania, au anuntat ca anuleaza editiile din 2020.
Astfel, din cauza pandemiei de coronavirus, editiile din acest an ale Electric Castle, Untold si Neversea au fost anulate oficial si amanate pentru anul viitor.

Decizia a fost luata in contextul incertitudinii care planeaza asupra industriei de evenimente, a conditiilor stricte prin care oamenii pot lucra impreuna, dar si a faptului ca Ministerul Culturii a trimis in Parlament un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane pana pe 31 august 2020, au transmis organizatorii celor doua festivaluri.

“In contextul incertitudinii care planeaza asupra industriei de evenimente, a continuarii conditiilor stricte prin care oamenii pot lucra impreuna dar si a faptului ca Ministerul Culturii a trimis in Parlamentul Romaniei un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane pana pe 31 august 2020, consideram necesar sa ne asumam noi o decizie finala, care sa ofere claritate tuturor celor care asteptau festivalurile din aceasta vara.

Cu inima franta, dar cu certitudinea ca luam cea mai buna decizie pentru sanatatea si siguranta tuturor romanilor, luam decizia de a amana Untold si Neversea din acest an, pentru anul 2021”, au transmis organizatorii celor doua festivaluri.

Cand vor avea loc anul viitor cele 3 festivaluri?

Organizatorii Untold care era programat anul acesta intre 31 iulie si 2 august la Cluj Napoca, au anuntat ca vor amana festivalul pentru anul viitor, urmand sa anunte data exacta de desfasurare a acestuia, precum si a evenimentului Neversea care trebuia sa aiba loc la Constanta intre 2 si 6 iulie 2020.

Cei care au cumparat abonamente si bilete pentru editiile din acest an au posibilitatea de a le transforma in abonamente si bilete Anytime, care garanteaza accesul la una dintre urmatoarele trei editii. Cei care se vor afla in imposibilitatea de a participa la editia din 2021 vor putea opta pentru refund in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021.
De asemenea, festivalul de la Cluj Electric Castle se amana pentru perioada 14 – 18 iulie 2021.

Lasa un raspuns