Uimitor! Ce a putut sa spuna Justin Bieber despre Selena Gomez si Hailey Baldwin

In urma postarii unei poze pe Instagram cu sotia lui, Hailey Baldwin, Justin Bieber s-a atacat cu privire la comentariile negative ale follower-ilor lui, care aruncau jigniri catre Hailey, dar, in schimb, pe Selena Gomez o ridicau in slavi!

Justin Bieber detine pe contul sau de Instagram peste 107 milioane de urmaritori, avand postate peste 4,400 imagini, ceea ce inseamna ca, de regula, comentariile pozelor depasesc numarul de 7,900 si peste 5 milioane de like-uri. 

Este cunoscut faptul ca nu e posibil ca toata lumea sa te iubeasca, iar Justin Bieber o stie prea bine, astfel ca, multe din comentariile pozelor detin mesaje negative, ceea ce s-a intamplat si la ultima poza adaugata pe Instagram!

Internautii au comentat faptul ca Justin inca o iubeste pe Selena, iar mariajul lui cu Hailey se bazeaza doar pe faima. Numarul comentariilor negative a crescut, astfel ca Justin s-a vazut nevoit sa raspunda acestor acuzatii, chiar pe pagina personala. 

O cititoare i-a reprosat faptul ca acesta s-a insurat cu Hailey doar ca sa se razbune pe Selena Gomez, dar si faptul ca Hailey cauta faima, de aceea a avut relatii doar cu barbati faimosi (de ex. Shawn Mendes) si, in plus, ca este rasista (a folosit cuvinte rasiste pe conturile de socializare)!

Tags:

Lasa un raspuns