Ce nu stiai despre Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis

De la ambasadoare pentru Chanel pana la coperta Vogue, imaginea lui Lily-Rose Depp a devenit cunoscuta in intreaga lume. Fiica lui Johnny Depp si a cantaretei Vanessa Paradis, Lily-Rose si-a faurit o cariera proprie si acum este ea insasi celebra.

A jucat in thriller-ul Planetarium in 2016 si mai recent, in proaspat lansatul film de dragoste frantuzesc A Faithful Man.
Lily-Rose Depp interpreteaza acum un rol in serialul de pe Netflix – The King, alaturi de actualul sau iubit, Timothee Chalamet.

Iata cateva lucruri pe care inca nu le stiai despre Lily-Rose Depp:

Crescuta atat in Franta cat si in America, Lily-Rose Depp e bilingva

Din cauza carierelor si a background-ului personal al ambilor sai parinti, Lily-Rose Depp a petrecut mult timp atat in Paris cat si in Los Angeles. Vorbeste fluent franceza in filmele Planetarium si A Faithful Man si engleza in alte roluri cum ar fi cel din Yoga Hosers.

In 2016, cu ocazia Festivalului de Film de la Cannes, Lily-Rose a dat un interviu in care a vorbit atat franceza cat si engleza impecabil.

A renuntat la liceu pentru a-si consolida cariera

Pentru ca si-a dorit sa munceasca foarte mult in industria cinematografica, Lily-Rose Depp a luat decizia de a renunta la studii. Actrita a declarat intr-un interviu ca: “Am realizat dupa ce am finalizat La Danseuse si Planetarium in Paris ca imi era imposibil sa continui sa merg la cursuri, sa-mi fac temele si sa-mi continui si cariera“.

La doar 16 ani a fost cea mai tanara imagine Chanel

Calcand pe urmele mamei sale, Lily-Rose Depp a fost imaginea unei campanii Chanel pentru ochelari, in septembrie 2015. De atunci a aparut in multiple reclame Chanel si este o prezenta obisnuita a show-urilor de moda sustinute de celebra casa Chanel. Lily-Rose este adesea vazuta la aceste show-uri in primele randuri sau chiar pe podiumul de prezentare, si a avut o relatie de prietenie deosebita cu Karl Lagerfeld.

Inainte de cariera de actrita si model isi dorea sa fie cantareata

Mama lui Lily-Rose Depp, cantareata Vanesa Paradis a devenit celebra inca de la varsta de 14 ani cand a lansat melodia ce va deveni in scurta vreme un hit international “Joe le taxi“. Asa ca este de inteles dorinta fiicei sale de a urma o cariera in muzica. Cu toate acestea, ea a abandonat ideea si a declarat intr-un articol din Vanity Fair ca: “Mi-am dorit sa fiu cantareata, dar dupa ce am interpretat primul meu rol m-am simtit atat de bine, asa ca acum tot ce-mi doresc sa fac este sa joc in filme“.
O poti auzi pe Lily-Rose Depp cantand in comedia de groaza Yoga Hosers.

Lasa un raspuns