Charlize Theron, mama sa si cele doua fiice adoptate se pregatesc de Halloween

Desi este una dintre cele mai mari vedete ale lumii si o binecunoscuta actrita, Charlize Theron isi tine familia departe de ochii publicului larg.

Cu toate acestea, uneori vedeta se expune in locuri publice alaturi de cei doi copii ai sai, cum a facut saptamana aceasta cand a vizitat Disneyland alaturi de mama sa si cele doua fiice ale sale pe care le-a adoptat, August si Jackson.

Toate cele trei generatii de doamne si domnisoare au inceput pregatirile de Halloween mai devreme anul acesta, aparand in parcul de distractii deghizate tematic.

Charlize, 44 ani, a venit imbracata in vrajitoare, purtand o superba palarie neagra ascutia si o rochie lunga de catifea neagra, asortata cu niste adorabili pantofi sport albi si o pereche de ochelari de soare.

 

Mama vedetei a purtat un costum de greiere iar fiica Jackson era imbracata intr-un costum de Alba ca Zapada.

Cele patru s-au distrat in diverse carusele si au vizitat tinutul lui Alice in Tara Minunilor, tara lui Pinocchio si lumea intergalactica din Star Wars: Galaxy’s Edge.

Charlize a degustat niste muraturi in timp ce se plimba pe aleile parcului Disneyland.

O familie fericita: Vedeta a adoptat-o pe Jackson, sapte ani, in 2012, si pe August, trei ani, in 2015.

Charlize a salutat niste fani care au recunoscut-o si a pozat alaturi de ei, imbratisand o doamna care purta un costum de Cruella de Vil.

Sursa foto: HelloMagazine.com

Lasa un raspuns