Campania Femeia ca o prada

Femeia ca o prada este o campanie marca Pro Tv ce prezinta povestile cutremuratoare ale unor femei ce au fost victime, in Romania o femeie fiind batuta la fiecare 30 de secunde!

Aceasta campanie isi propune sa prezinte povesti de viata ale unor doamne din diverse domenii de activitate astfel incat lumea sa constientizeze mai mult gravitate situatiei din Romania!
Printre victimele care si-au spus povestea se numara si cantareata Alexandra Stan. Aceasta a dezvaluit cu detalii amanuntite episodul de groaza pe care l-a trait acum 6 ani cu impresarul ei.

Dupa acel episod traumatic, solista a realizat ca are nevoie de terapie si numai atunci, dupa o perioada indelungata de terapie, a inteles postura de victima. Terapia a ajutat-o sa priveasca lucrurile in profunzime si sa inteleaga si faptul ca anumite evenimente din copilarie au facilitat oarecum transformarea ei in victima.

Alexandra a facut ce trebuia la final si a avut taria sa isi depaseasca statutul de victima: si-a scos certificat medico-legal si a depus plangere penala impotriva agresorului.

Desi au fost acuzatii de santaj, inselaciune, talharie si vatamare corporala, acuzatul a primit doar 7 luni cu suspendare.

Alexandra Stan s-a confruntat ulterior si cu multe comentarii negative pe retelele de socializare. Artista a declarat:

“A trebuit sa fac fata si la comentarii negative. Erau foarte multi oameni care ziceau ca mi-am meritat-o. Si acum mai primesc comentarii. Zilele trecute am pus o poza mai sexy si un tip mi-a comentat – “nu ma mir ca te-a batut Prodan ala“, adica daca o femeie e sexy si vrea sa pozeze pe social media in slip sau in costum de baie merita sa fie batuta, adica asta e mentalitatea romanilor.”

Pentru a afla toate detaliile, citeste stirea pe ProTv.ro.

Lasa un raspuns