Lucruri pe care nu te asteptai ca membrii familiei regale sa le faca in public!

Printul William facand yoga, Ducesa Catherine calcand rufe, printul Harry furand mancare. Sunt lucruri la care nu te-ai fi gandit niciodata ca le vei auzi despre membri familiei regale a Marii Britanii, nu-i asa?

Si totusi, si ei sunt oameni la fel ca noi ceilalti si, uneori, se intampla sa fie surprinsi in ipostaze inedite.

De exemplu, te-ai fi gandit vreodata sa-l vezi pe Printul Charles calcand rufe? Si inca in public, si alaturi de el si pe nora sa, Ducesa Catherine de Crambridge? Cei doi membri de top ai familiei regale vizitau o galerie de arta in 2012 alaturi de ducesa Camilla. Atat Charles cat si Kate, care sunt ambii pasionati de arte, au dat o mana de ajutor la imprimarea prin calcare a unor desene pe matase.

Printului Harry, cel mai mic fiu al regretatei Printese Diana, i-a placut foarte mult mancarea servita cu ocazia evenimentului de lansare a cartii de bucate a sotiei sale, Ducesa Meghan. Intr-atat incat a plecat cu mancarea dupa el. Sperand sa nu-l vada nimeni, Ducele de Sussex a ascuns la spate cateva bucatele de samosas, un preparat indian delicios cand a inceput sa discute cu un grup de femei in curtea Palatului Kensington. Cand a realizat ca a fost vazut, printul a zambit poznas camerelor de luat vederi.

Cu ocazia uneia dintre primele sale aparitii in public, Printul George, al treilea mostenitor in linie al coroanei Angliei, pe atunci in varsta de opt luni s-a comportat ca orice bebelus – i-au curs balute.

Mama sa, Ducesa Katerine a actionat la fel ca orice alta mama, i-a sters saliva cu mana.

In timpul unei vizite la un centru pentru varstnici evrei, Ducesa Camilla de Cornwall, sotia Printului de Walles s-a lasat purtata de spiritul petrecerii si s-a prins in ritmul dansului Hava Nagila. Ducesa s-a lasat invartita in pasii cunoscutului dans si s-a bucurat de veselia generala alaturi de toti ceilalti participanti.

(Sursa foto: Getty images)

Lasa un raspuns