Ce nou titlu nobiliar va avea Printesa Beatrice a Marii Britanii dupa nunta?

Urmatoarea nunta regala va avea loc peste doar cateva luni in Marea Britanie, Printesa Beatrice, nepoata Reginei Elisabeta a doua, se va casatori cu logodnicul sau, Edoardo Mapelli Mozzi, pe 29 mai 2020.

Unde va avea loc nunta regala?

Ceremonia va avea loc la Capela Regala a Palatului St. James si, cu doar 150 de invitati care vor participa, va fi un eveniment mult mai intim decat precedentele nunti regale intrucat, atat Printul Harry si Meghan Markle, cat si Printesa Eugenie (sora Printesei Beatrice) si sotul ei Jack Brooksbank au avut parte de ceremonii la care au asistat 800 de persoane, la capela St. George a Castelului Windsor.

Ce nou titlu nobiliar va avea printesa?

Desi nunta Printesei Beatrice nu va fi la fel de extravaganta ca a surorii sale (Printesa Eugenie) sau a verisorului sau, Printul Harry, va fi totusi un eveniment regal. De fapt, va fi de doua ori regal, intrucat se pare ca Printesa Beatrice va primi dupa nunta un nou titlu nobiliar si va deveni, tehnic vorbind, o contesa italiana.

Logodnicul printesei este cel mai mare fiu al Contelui Alessandro Mapelli Mozzi, si este un membru al fostei familii regale a Italiei.

Desi titlul de contesa al Printesei Beatrice nu este aplicabil din punct de vedere legal, intrucat monarhia Italiana a fost desfiintata in 1946, totusi este un lucru destul de special sa fii atat printesa a Marii Britanii si contesa a Italiei.

La nunta Printesei Beatrice, unul dintre cavalerii de onoare va fi chiar fiul contelui Mozzi, un adorabil pusti de 3 ani. Printesa Beatrice nu a anuntat inca cine-i va fi doamna de onoare, dar este de presupus ca sora ei, Printesa Eugenie va juca acest rol, intrucat si Beatrice a fost domnisoara de onoare la nunta surorii ei.

Petrecerea si celebritatile invitate

Regina Elisabeta a doua va gazdui o petrecere pentru cuplu in gradinile Palatului Buckingham. Desi lista invitatilor nu a fost inca facuta publica, vor participa cu siguranta multe fete regale si celebritati din lumea intreaga. Pe langa Printul William si Ducesa Catherine, Printul Harry si sotia sa Meghan, se spune ca printre invitati se vor regasi Karlie Kloss, Ellie Goulding si James Blunt.

Tot ce ne mai putem dori inainte de acest eveniment regal este ca situatia mondiala datorata pandemiei de Covid 19 sa nu intarzie nunta Printesei Beatrice si sa nu impiedice participarea invitatilor sai din strainatate.

Lasa un raspuns