Tudor Chirila a batut un barbat pe strada! Vezi cum a reactionat!

Solistul trupei Vama, cunoscut actor al teatrului de Comedie, jurat la Vocea Romaniei si persoana publica recunoscuta pentru implicarea sa in protestele si manifestarile de strada ale miscarii #rezist, Tudor Chirila a avut mereu o imagine usor controversata pentru comportamentul sau in afara scenei.

Insa nimeni nu credea ca artistul va ajunge sa fie implicat intr-o altercatie pe strada cu un barbat necunoscut caruia i-a tras doua palme.

Potrivit declaratiei lui Tudor Chirila, barbatul l-a abordat in fata unui local unde acesta isi bea de obicei cafeaua si l-a interogat privind vederile si pozitia sa vis-à-vis de cateva subiecte de interes politic si general si apoi l-a jignit pe tatal acestuia, renumitul publicist si comentator sportiv, regretatul Ioan  Chirila.

Tudor Chirila a declarat pe contul sau oficial de Facebook ca s-a simtit jignit de acuzele aduse de barbat memoriei tatalui sau si de injuriile pe care acesta i le-a adresat personal.

“Injuriile si minciunile la adresa lui taica-miu au pus capac, nu m-am mai putut stapani si i-am tras doua palme. (…) Am devenit si imputit, jegos, nespalat, o scursura, ma trag din securisti, alte injuraturi nedemne de a fi reproduse. (…) M-a injurat ca la usa cortului, apoi l-am lasat acolo asteptand politia care cred ca a si sosit.”

Citeste aici declaratia integrala a lui Tudor Chirila si vezi ce promite artistul sa faca pe viitor.

 

Tags:

Lasa un raspuns