Miliardar japonez cauta partenera pentru a merge cu el pe Luna

Miliardar japonez Yusaku Maezawa cauta o partenera care sa fie companionul sau intr-o calatorie pe Luna programata pentru anul 2023.

Maezawa (44 ani) si-a obtinut averea in urma site-ului sau de fashion Zozotown – cel mai mare site de haine din Japonia.

Doritoarele mai au cateva zile la dispozitie, pana pe 17 ianuarie 2020 pentru a se inscrie pe site-ul special creat pentru asta, iar la sfarsitul lunii martie, japonezul va anunta cine este castigatoarea care va merge impreuna cu el in spatiu.
Cele care vor sa-si incerce sansele de a deveni partenera lui Maezawa in calatoria acestuia pe Luna trebuia sa aiba peste 20 de ani si sa fie de acord sa apara intr-un documentar tv alaturi de miliardarul japonez.
Asa ca, daca esti tentata de o calatorie in spatiu, iti doresti pacea mondiala si esti in cautarea dragostei, astazi ar putea fi ziua ta norocoasa.

Te poti inscrie aici.

Cine este Yusaku Maezawa?

Desi a renuntat la studiile universitare, japonezul si-a cladit averea in urma fondarii Zozotown, cel mai mare retailer online de moda din Japonia, in anul 2004. El s-a retras din acest business in septembrie 2019 pentru a se concentra mai mult pe pregatirile pentru calatoria sa spatiala.

Care sunt cerintele?

Japonezul a organizat un concurs in care se pot inscrie tinere cu varsta peste 20 de ani, care au o personalitate puternica si sunt mereu optimiste. Persoana ideala trebuie sa fie interesata si dornica sa calatoreasca in spatiu si sa fie in stare sa faca fata pregatirilor necesare unei astfel de experiente.
Japonezul mai afirma si ca aceasta femeie trebuie sa fie una careia sa nu-i fie frica sa-si traiasca viata la maxim si in acelasi timp sa-si doreasca pacea mondiala.
Concursul este organizat de o televiziune care va produce un documentar original despre Maezawa si partenera pe care acesta si-o doreste alaturi.

De ce face asta?

Conform declaratiilor lui Maezawa la varsta de 44 de ani cat are in prezent a inceput sa se simta singur si melancolic. Vrea sa se aseze la casa lui si sa iubeasca o singura femeie si, bineinteles sa o aiba alaturi de el intr-o calatorie spre luna – ceea ce da o cu totul alta conotatie expresiei “Te iubesc pana la luna si inapoi“.

Lasa un raspuns