Idei pentru a decora camera copilului

Tapet pentru copii

Tapetul este o metoda excelenta pentru a decora camera copilului. Tapetul poate inlocui vopseaua si poate fi un decor foarte original. Exista multe modele si idei care vor oferi acelei camere o nota foarte originala si personala. Puteti alege modele si culori in functie de stilul pe care il utilizati. Pentru a pastra tapetul in cea mai buna forma, alege unul care poate fi spalat si care este mai usor de pastrat.

Vinilin adeziv

Acesta vine in multe modele decorative si poate fi o solutie rapida si distractiva pentru a crea un univers original. De asemenea, este usor de remediat in cazul in care faci o greseala in timp ce il lipesti. Poti folosi desene sau personaje preferate dintr-un film care iti plac. Acesta poate fi lipit de pereti, mobilier sau usile camerelor.

Rafturi pentru carti

Rafturile pentru carti sunt un alt mod minunat de a decora camera unui copil. Practic, acest tip de mobilier este util pentru spatiul de depozitare, pentru a stoca carti, decoratiuni si chiar si haine pentru copilul tau. De fapt, le poti gasi o multitudine de intrebuintati, iar aceste rafturi pot fi confectionate din multe materiale. Cu toate acestea, un raft de carti din lemn este o idee excelenta, deoarece ofera un sentiment atemporal care permite un stil de decor confortabil, modern sau chiar vintage. Asta depinde in totalitate de tine si de stilul pe care il adopti.

Portrete de familie

Portretele familiei nu numai ca pot decora camera bebelusului, dar le pot trezi curiozitatea. In plus, acestea pot adauga o nota de identitate de familie care este excelenta pentru dezvoltarea lor. Exista multe idei originale pentru acest lucru si le puteti personaliza si cu diverse texte, citate sau fotografii inedite, care va permit sa imortalizati primii ani ai copilului. De ce nu incerci, de exemplu, sa creezi un portret cu fotografia copilului si cu imprimeul mainilor sale micute?

Nori si stele

Simularea norilor si a stelelor este un lucru foarte simplu de facut si le poti crea chiar si dintr-o bucata de hartie. Le poti decupa si le poti lipi de perete.

Pe scurt, daca iti doresti cu adevrat sa decorezi “altfel” camera copilului, nu ai nevoie decat de creativitate, motivatie si timp.

Lasa un raspuns