Halle Berry, de ce a putut s-o acuze un fan!!

Halle Berry, celebra actrita din X-Men a postat pe contul ei de Instagram o poza a unui superb fluture Imperial care a poposit in palma ei. Actrita a scris ca explicatie a pozei “Astazi am fost atinsa de un inger (Today I was touched by an angel)” si a adaugat hashtag-ul #SpiritAnimal.

Majoritatea fanilor lui Halle Berry au apreciat poza si au lasat comentarii de genul “fluturii o iubesc pe Halle si eu o ador“, sau “atragi ceea ce esti“. Dar unul dintre urmaritorii contului ei de Instagram s-a declarat dezamagit de mainile actritei scriind comentariul: “Are mainile unui muncitor in constructii ( The hands of a construction worker)“.
Halle Berry i-a raspuns cu trei emoticoane zambitoare si comentariul: “Stiam ca pana la urma cineva va comenta despre aspectul mainilor mele“.
Berry, a carei cariera cinematografica demonstreaza din plin ca nu are nevoie sa se scuze pentru nimic, trece printr-o perioada in care se relaxeaza cu plimbari in natura dupa ce a dezvaluit in luna Aprilie ca si-a rupt trei coaste in timp ce se antrena pentru “John Wick: Chapter 3 – Parabellum“, productia in care joaca alaturi de Keanu Reeves si Ian McShane.
Sursa foto: https://www.indiewire.com

Lasa un raspuns