Cum functioneaza vopseaua temporara

Nuantele curcubeului in materie de culoarea parului sunt deja la mare cautare, fiind o tendinta in continua crestere.

Vopseaua temporara este o culoare semipermanenta, ceea ce inseamna ca se afla deasupra cuticulei parului, nu in interiorul firului de par. In acest proces, nu este implicat niciun proces chimic, ceea ce face ca acesta sa fie cel mai simplu mod de a colora parul. Vopseua temporara functioneaza cel mai bine pe parul deschis la culoare.

Daca parul este alb, atunci culoarea va fi foarte intensa, dar daca parul tau este galbui sau are o culoare naturala, atunci trebuie sa iei in considerare teoria culorilor. Asadar, un albastru vibrant va iesi perfect aplicat pe un par alb, dar pe un par blond, se va transforma intr-o nuanta de verde.

Nu este necesar sa speli parul inainte si trebuie sa iei in considerare si faptul ca, daca folosesti placa pentru intinderea parului, caldura acesteia va disipa pigmentul artifical pe care l-ai pus in par.

Cu cat folosesti mai des produse de styling care contin alcool sau instrumente pentru coafare, cu atat mai repede va disparea culoarea. Este ca o sabie cu doua taisuri, deci trebuie sa iei in considerare ca trebuie sa mentii aceasta culoare daca te decizi sa faci acest pas.

Este necesar sa mergi la salon pentru asta?

Daca este prima oara cand vrei sa iti aplici o culoare vie, nebuneasca si te simti nervos, atunci da, este indicat sa mergi la salon. Acolo poti invata tehnica de aplicare si ulterior poti aplica singura acasa vopseaua.

Poti invata de asemenea amestecuri personalizate sau ce combinatii de culori merg cel mai bine si ce solutii exista pentru a mentine culoarea cat mai mult timp. Cheia succesului este sa nu ai teama si sa te distrezi facand acest lucru.

Daca finalul nu este asa cum te-ai asteptat sau cum ti-ai imaginat, stai fara grija, totul se poate rezolva: culoarea se curata prin spalare sau poti aplica peste aceasta o alta culoare.

Lasa un raspuns