Cea mai buna dieta in 2019!

Daca vrei sa slabesti si nu stii cu ce sa incepi, poti urma dieta indiana! Primul pas in aceasta schimbare consta intr-o alimentatia corecta si dupa in miscare!
Daca doresti sa tii cura prin intermediul dietei indiene este necesar sa eviti cafeaua si ceaiul si sa renunti complet la alcool.

Dieta indiana presupune urmatoarele:

Ziua 1

Trebuie sa consumi numai si numai fructe. Dar trebuie sa eviti fructele care contin foarte mult zahar, precum: struguri, mango sau banane. Cele mai recomandate sunt merele, rodiile, portocalele, pepenele rosu si capsunile. Nu conteaza cantitate!

Ziua 2

In aceasta zi poti consuma doar legume, fie ele fierte sau crude. Indicat ar fi sa incepi prin a consuma dimineata un cartof fiert, astfel incat o sa oferi organismului tau cantitatea suficienta de energie si carbohidrati! De recomandat ar fi sa incluzi cat mai multe legume verzi!

Ziua 3

Poti combina fructele cu legumele, pe intreg parcusul zilei.

Ziua 4

Acum trebuie sa mananci doar banane, toata ziua, dar nu dupa ora 18:00! Aditional, poti consuma 4 pahare de lapte! Desi bananele ingrasa, acestea vor fi sursa necesara de potasiu si sodiu pentru organism, in tot acest regim.

Ziua 5

Este foarte important in aceasta zi sa cresti aportul de apa cu 1/4 din consumul zilnic, iar pe langa asta trebuie sa consumi doar rosii, varza si branza de vaci.

Ziua 6

In aceasta zi poti consuma branza de vaci, varza si legume, de care vrei tu, dar fara rosii crude! Poti in schimb sa iti faci o supa de rosii simpla.

Ziua 7

In ultima zi a dietei, fiind cea mai importanta zi, trebuie sa bei suc de fructe proaspat si sa mananci orez brun, aproximativ o cana, combinat cu legume!

Pentru mai multe detalii, dar si pentru alte diete, acceseaza site-ul Dcnews.ro

Lasa un raspuns