Greseli de stil de evitat la prima intalnire

In viata, pe langa prima zi de scoala, primul interviu sau primul job, mai exista si alte lucruri sau momente care te vor face sa iti transpire mainile! De exemplu, prima intalnire!
Din acel moment iti vei pune foarte multe intrebari: daca o sa fie ciudat? cu ce ma imbrac? ce comand de mancare? daca nu avem ce sa vorbim?

Ei bine, degeaba iti faci scenarii, deoarece lucrurile ar putea decurge neplacut desi ai plecat de acasa cu un plan bine pus la punct. Pare o risipa de energie, nu?
Incearca sa nu te mai gandesti la toate aceste lucruri, deoarece nu poti pregati un raspuns si o rezolvare pentru toate problemele.

Cu toate astea, exista un lucru pe care il puteti controla si anume ceea ce porti la intalnire. Nimeni nu te judeca daca pui accent pe acest lucru, este de inteles, deoarece vrei sa faci o prima impresie buna, ceea ce este complet rezonabil.

Desi sigur vrei sa te aventurezi catre tocuri inalte si o tinuta sexy, vei observa, in timp, ca este mult mai important sa te relaxezi si sa fii tu, pur si simplu. Exista mai multe reguli in ceea ce priveste aceasta ocazie, una dintre ele fiind: nu purta perechea de blugi preferata, cea pe care probabil ai purtat-o toata saptamana.

Unul din modurile care te vor face instantaneu mai atractiva si mai prezentabila, clar, este imbracamintea. Nu trebuie sa porti haine de firma, noi sau din ultima colectie aparuta, ci haine care ti se potrivesc si care iti dau o stare de bine. Pana la urma, trebuie sa prezinti cea mai buna versiune a ta si sa te simti bine in pielea ta.

Modul in care te imbraci la prima intalnire poate spune cuiva cum te simti mai exact la intalnire. De exemplu, daca observi ca incepi sa te imbraci cat mai confortabil atunci cand te intalnesti cu o persoana, asta inseamna ca probabil devii mai confortabil/a cu persoana respectiva si nu mai ai temeri sau nu iti mai faci scenarii cu privire la discutiile dintre voi.

Nu trebuie sa te ambitionezi sau sa abordezi un stil excesiv. Incerca sa mergi pe o cale cat mai neutra, chiar daca este prima intalnire. Un look confortabil, simplu si sexy poate fi o fusta neagra si o bluza din matase. De asemenea, intotdeauna combinatia alb-negru te scoate din incurcatura si este intotdeauna sexy!

De asemenea, trebuie sa ai in vedere faptul ca, daca ai o parte preferata a corpului este foarte bine sa scoti in evidenta acea parte, lucru care poate fi compensator pentru ceea ce poate tu consideri a fi “mici imperfectiuni”. Picioarele, decolteul, umarul sau spatele?! Alege ceva care sa te avantajeze si fii indrazneata!

Daca arati inconfortabil asta inseamna ca, probabil, te si simti inconfortabil poate din cauza ca nu porti o tinuta adecvata. Nu vrei sa ai pe fata o grimasa si sa dai de inteles ca porti ceva…constrictiv, nu? Sau sa respiri greu deoarece incerci sa tii burta intr-un anume fel.Unii barbati considera sexy cardiganele sau puloverele.

In ceea ce priveste machiajul, un singur sfat, simplu si util: nu exagera. Nu e placut sa porti atat de mult ruj rosu incat sa lasi urme chiar si pe dinti, nu? Preferabil ar fi sa te machiezi classy si subtil, incat sa nu ii distragi atentia cu acest lucru. Gaseste un echilibru. Vrei sa arati ca ai depus un minimum de efort pentru aceasta intalnire, dar nu in mod exagerat.

Daca emotiile ti se par covarsitoare, incearca sa uiti de ideea ca te intalnesti cu un necunoscut la cina. Gandeste-te ca te intalnesti cu o cunostinta si petreceti putin timp impreuna. Nu trebuie sa ajungi la ideea ca te intalnesti cu un prieten, dar totusi, sa fii constient/a ca acest sfat te poate ajuta sa treci peste starile de anxietate.
Cu atitudinea potrivita poti reusi orice!

Desi pare un cliseu, cel mai important lucru este sa fii tu!

Lasa un raspuns