Wow! Impotriva ridurilor poti folosi acest extract!!

In ultimii ani,  s-au facut numeroase cercetari in materie de beauty&make-up astfel incat vei avea posibilitatea de a achizitiona produse care, intr-adevar, au efect!

Impotriva estomparii pistruilor, a petelor si pentru prevenirea aparitiei ridurilor ni se alatura un aliat… frunzele de artar!

Cine se gandea ca in frunzele de artar descoperim, printre proprietatile lor, cantitati mari de galotanina cu glucitol, substantele esentiale ce stimuleaza productia de elastina a pielii, elastina fiind proteina ce mentine elasticitatea pielii! Prin urmare, extractele de frunze de artar ar putea preveni formarea ridurilor!

Stim cu totii ca ridurile apar odata cu pierderea elasticitatii pielii, pe langa reducerea nivelului de colagen si grasimi din profundul pielii. Daca avem grija de aceste fibre de elastina putem preveni si ridurile! Extractul de frunza de artar poate inhiba elastaza, cea care este responsabila cu ruperea fibrelor de elastina!

Cercetarile arata ca o crema ce are la baza extract de frunze de artar iti poate ajuta tenul!

Bineinteles, daca tu fumezi, consumi alcool excesiv, nu ai o dieta sanatoasa si echilibrata sau te expui la stres foarte mult… pielea ta va avea de suferit si nicio crema nu o sa faca minuni asupra tenului tau in aceste conditii! 

Lasa un raspuns