Miss Germania 2020 este o mamica de 35 de ani!

Leonie von Hase, este o nemtoaica de 35 de ani care tocmai a fost aleasa Miss Germania 2020.
Manager al unui magazin online de haine, casatorita si mama a unui copil, alegerea ei pentru titlul de miss a venit ca o mare surpriza.
Intr-o epoca in care tineretea si frumusetea sunt conditii obligatorii pentru a visa sa stralucesti intr-un concurs de miss, iata ca o mamica de 35 de ani a reusit sa castige titlul de Miss Germania.


Leonie von Hase nu se potriveste standardelor unui concurs traditional de frumusete. In Franta, spre exemplu, regulile sunt clare: concurentele trebuie sa fie necasatorite si sa nu aiba copii iar limita maxima de varsta este de 30 de ani.
La concursul din acest an al Miss Germania au fost admise concurente cu varsta de pana la 39 de ani.
Leonie von Hase a fost cea mai in varsta concurenta din concurs si a fost aleasa de un juriu exclusiv feminin, juriu care a luat in calcul si alte calitati ale concurentelor in afara de frumusete.
De fapt, organizatorii au declarat ca si-au dorit o miss autentica si au pus accent pe personalitate si caracter in aceeasi masura ca pe aspectul fizic al candidatelor.
Rezultatul a fost ca Miss Germania 2020 este mamica, are 35 de ani si este directorul unui magazin online de haine vintage.
Nemtoaica a castigat pe langa titlul de Miss Germania si participarea la competitia Miss World, o masina in valoare de 37.000 euro si o sedinta foto intr-o publicatie celebra.

Lasa un raspuns