Michael Schumacher – declaratii rare

Cea mai recenta stire despre Michael Schumacher le ofera fanilor acestuia un licar de speranta!
Managerul lui Michael a dat o declaratie despre starea de sanatate a pilotului de Formula 1 si astfel le-a oferit fanilor sperante. Dupa tratamentul cu celule stem la Paris, Michael este “constient”.

Desi nu mai exista persoana care sa nu fi auzit de accidentul lui Michael, pe scurt: Michael in varsta de 50 de ani, a suferit in anul 2013 un accident, aproape fatal. Acesta schia impreuna cu fiul sau, Mick, cand a cazut, iar caderea a fost atat de violenta incat si-a despicat casca in momentul in care s-a lovit de o stanca. Dupa acest traumatism cranian sever si hemoragia cerebrala suferita in accidentul de schi din Alpii francezi, nu s-au aflat foarte multe detalii despre starea sa actuala de sanatate.

Acesta a fost ingrijit acasa, pe malul lacului Geneva, din septembrie 2015, iar dupa ce a fost plasat in coma indusa de droguri, starea acestuia de sanatate s-a mai imbunatatit. Acesta a stat in coma timp de 6 luni.

Managerul lui Michael, Sabine Kehm, a spus intr-o declaratie ca Michael nu ar trebui sa dispara si ca, daca ar putea, ar fi alaturi de ei si s-ar bucura de aceasta minune.
Cuvintele lui Kehm au pus fanii lui Michael pe jar, deoarece le-a indicat semne de imbunatatire a sanatatii acestuia. Fanii isi doresc din suflet ca Michael sa isi revina complet si sa se puna pe picioare, dar nu numai: acestia vor ca eroul lor sa revina pe pista.

Desi aceste declaratii au devenit virale, Kehm precizeaza ca starea actuala de sanatate a lui Schumacher va ramane mereu un secret, deoarece intimitatea lui este protejata cat mai mult posibil. Desi poate pentru fani acest lucru este dificil de inteles, viata privata a lui Michael Schumacher trebuie respectata.

Desi nu au fost facute niciodata declaratii clare despre starea de sanatate a acestuia, echipa lui Michael, cat si familia au declarat ca Michael se afla in cele mai bune maini si fac tot posibilul pentru a-l ajuta.

Lasa un raspuns