Fanii Vama Veche in doliu. A murit…

Traian Balanescu, claparul fostei trupe Vama Veche a decedat astazi, 28 august 2020. Vestea a fost facuta publica de un prieten, artistul Ovidiu Niculescu.
Acesta a postat pe pagina sa de Facebook urmatorul mesaj: “Uneori asa imi vine sa urlu la cer cand rapeste oameni speciali si talentati inainte de vreme ! E ingrozitor ! A murit Balanescu Traian al nostru ! E cea mai cumplita dimineata Traiane, așa ceva nu se face dragule, nu aud decat pianul tau cu care ai incantat generatii cu piesele trupei Vama Veche si efectiv nu pot sa ma opresc din plans….ai lasat o umbra imensa in soare blondule nebun de frumos, asa sa stii…RIP”.


Traian Balanescu (claviaturi, pian) a fost unul dintre membrii fondatori ai trupei Vama Veche, alaturi de Liviu Manescu (bass) si Tudor Chirila (vocal), lansata in septembrie 1996.

El a participat la albumele “Nu am chef azi” (1997), “Vama Veche” (1999), “Nu ne mai trageti pe dreapta (maxi-single)” (2000), “Am sa ma intorc barbat” (2002), “Best of Vama Veche – Tuborg Music Collection 5” (2004), “Live la Sala Palatului” (2005) si “Fericire in rate” (2006).

Lasa un raspuns