S-a impacat Andreea Balan cu tatal ei?!

Duminica, 15 septembrie, a avut loc nunta Andreei Balan! S-a decis ca in aceeasi zi sa isi boteze si fetita de 6 luni, pe nume Clara Maria!
Desi a suferit si a intampinat multe provocari in ultima vreme (in luna martie a suferit un stop cardiorespirator), vedeta a avut un zambet stralucitor in ziua nuntii! Sotul acesteia, George Burcea, i-a fost alaturi in cele mai grele momente din viata.


Nunta a fost spectaculoasa: vedeta a avut 3 tinute, local de lux, limuzina, meniu complex si pe toate gusturile, atmosfera creata de Ristei Band si fetele de la Red Blonde, peste 200 de invitati, coregrafie de exceptie oferita de Petrisor Rouge si chiar amintiri pentru invitati, cate o bratara de aur!

Surprinzator pentru multa lume, Andreea si-a invitat si tatal la nunta, pe Sandel Balan!
Acesta a declarat: “Ma bucur enorm pentru fata mea, e ziua nuntii ei, un eveniment unic in viata, nu puteam lipsi. M-am pregatit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comanda, un costum gri si i-am daruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne intelegem bine, vin o data la doua saptamani de la Ploiesti, ca sa o vad pe ea si nepoatele mele“.
Pentru mai multe detalii, citeste stirea pe Click.ro.

Lasa un raspuns