A platit pentru sotie doua capre si apoi a aflat ca s-a insurat cu un barbat!

Un imam din Uganda a fost suspendat din functia sa clericala dupa ce s-a descoperit ca noua sa sotie era defapt un barbat.

Sheikh Mohammed Mutumba a descoperit adevarul cand “mireasa” lui a fost prinsa furand un televizor de la un vecin si a fost perchezitionata de politisti.

Hotul a recunoscut ulterior ca a pretins ca este femeie pentru a se casatori cu imamul si a-i fura banii.

Sotul pacalit a declarat ca nu a avut raporturi intime cu “sotia” sa de cand s-au casatorit in urma cu doua saptamani pentru ca pretinsa femeie i-ar fi spus ca se afla in perioada menstruatiei.

Mutumba a mai spus ca el a trait cu convingerea ca s-a casatorit cu o femeie pe nume Swabullah Nabukeera in cadrul ceremoniei traditionale in stil islamic care a avut loc in luna decembrie 2019.

 

Adevarata identitate a infractorului a fost dezvaluita cand acesta a fost arestat pentru furtul unui televizor si al unor haine din casa unui vecin. Cand o femeie ofiter de politie a efectuat perchezitia corporala, crezand ca este vorba de o femeie, a descoperit ca avea haine bagate in sutien si organe genitale barbatesti.

Apropiatii imamului care au participat si la ceremonia casatoriei au declarat la randul lor ca au fost inselati de catre impostor care purta in general hijab si avea o voce subtire si placuta si mergea la fel ca o femeie.

 

Lasa un raspuns