Cei mai multi criminali in serie apartin acestor zodii

Conform astrologilor, inclinatiile ucigase ale unor oameni care s-au facut vinovati de multe crime de-a lungul timpului sunt datorate si semnului zodiacal in care acestia s-au nascut.

Analizand datele de nastere ale multor criminali in serie, astrologii au ajuns la concluzia ca unele dintre zodiile in care s-au nascut cei mai multi dintre acesti monstri sunt Pestii, Gemenii, Sagetatorul si Varsatorul.

Astfel, Luis Alfredo Garavito – criminalul in serie care a recunoscut ca a omorat 138 de copii, fiind acuzat insa de peste 300 de crime, era nascut in zodia Varsatorului.

Gary Ridgway si Robert Hansen sunt alti doi ucigasi sangerosi care s-au nascut tot in zodia Varsator.

Cei nascuti in zodia Gemeni sunt cunoscuti ca fiind persoane foarte fermecatoare, acest lucru fiind de ajutor ucigasilor nascuti sub acest semn care s-au folosit de aceasta trasatura a personalitatii lor pentru a-si ademeni victimele. Unul dintre cei mai cunoscuti criminali in serie nascut in zoda Gemeni a fost Jeffrey Dahmer.

Cat despre zodiile Sagetator si Pesti, unii dintre cei mai cunoscuti ucigasi in serie din lume sunt nascuti sub aceste doua semne astrale. De exemplu. Ted Bundy era Sagetator iar Dennis Rader, Aileen Wuornos, Donald Henry Gaskins, John Wayne Gacy si Richard Ramirez erau nascuti in zodia Pestilor.

Lasa un raspuns