Un ziar a oferit 8 extra pagini goale pentru cei care au ramas fara hartie igienica

Apocalipsa lipsei de hartie igienica, dupa cum a fost denumita in gluma pe retelele de socializare a generat deja o multime de situatii amuzante, intreceri si provocari intre vedete dar si oamenii de rand, precum si unele actiuni complet inedite de “intrajutorare”.
Panica de care au fost cuprinsi oamenii din intreaga lume la declansarea pandemiei de coronavirus, a iscat o intreaga miscare de aprovizionare cu produse de prima necesitate, printre care si hartia igienica (desi nu este clar deocamdata ce anume i-a facut pe oameni sa considere ca vor duce lipsa de acest produs in carantina).


Pentru a veni in ajutorul celor care nu au mai apucat sa-si cumpere hartie igienica, intrucat altii au cumparat prea multa, un ziar din Australia a scos o editie speciala ce continea cateva extra pagini goale cu dedicatie clara pentru cititorii sai de a le folosi… la toaleta, in loc de hartie igienica.

Publicatia australiana NT News, un ziar din Darwin a inserat in editia sa din 5 martie 2020 opt extra pagini albe. Astfel, cititorii ziarului au fost informati ca, in acest numar al ziarului, de la pagina 21 incolo, au la dispozitie 8 pagini speciale gata stantate ce pot fi taiate si folosite in loc de hartie igienica.

Pe un ton cat se poate de serios, editorul publicatiei – Matt Williams, a declarat Guardian Australia ca ziarul sau s-a vandut foarte bine si cu siguranta “nu a fost o editie de r***t“.

“Suntem un ziar recunoscut pentru grija fata de cititorii nostri”, a mai declarat editorul. “Ei aveau nevoie de hartie igienica si noi le-am venit in ajutor, oferindu-le ce aveau nevoie”, a mai adaugat redactorul sef.

Lasa un raspuns