Antena1.ro

incomemagazine.ro

Ceaiul de HREAN, consolideaza plamanii si reduce riscul de dezvoltare a diferite tipuri de cancer

Hreanul este unul dintre cele mai utile condimente care va poate ajuta sa scapati de grasimea de pe abdomen si de asemenea, va ajuta sa fiti sanatosi.

AVERTISMENTUL medicilor! Ce trebuie să ştii înainte de a mânca CASTRAVEŢI în OŢET

Persoanele sanatoase pot consuma frecvent astfel de produse, mai ales daca sunt preparate cu mai putina sare. In ciuda efectelor benefice, ele sunt interzise celor cu afectiuni renale severe sau celor cu hipertensiune.

jurnalul.ro

Şapte sirieni, 11 irakieni şi cinci iranieni, prinşi la Nădlac încercând să intre ilegal în România

Poliţiştii de frontieră din Nădlac au depistat 23 de migranţi (şapte cetăţeni sirieni, unsprezece cetăţeni irakieni şi cinci cetăţeni iranieni), care intenţionau să treacă ilegal frontiera, ca pasageri...

E HALUCINANT ce a păţit un tânăr la petrecerea burlacilor! STRIPERIŢA era chiar...

Tânărul John MacRae din Oklahoma City a trecut prin cea mai tulburătoare întâmplare din viața lui, cu numai două zile înainte de nuntă. Prietenii au organizat pentru el petrecerea burlacilor și au invitat...

GoodFood


Gastronomie

 
Problema kilogramelor în plus este unul dintre cele mai frecvente subiecte dezbătute de femei. Dieta americană îţi asigură o slăbire uşoară şi sigură. Dieta americană, sau dieta cu 1.000 de calorii, nu te...

Dieta cu 1000 de calorii! Pierzi 4 kilograme în 5 zile (cu 2 variante de meniu)

Problema kilogramelor în plus este unul dintre cele mai frecvente subiecte dezbătute de femei. Dieta americană îţi asigură o slăbire uşoară şi sigură. Dieta americană, sau dieta cu 1.000 de calorii, nu te...

   Timp de 30 de ani administrator al palatelor lui Ceausescu, Suzana Andreias descrie in volumul „La curtea lui Ceaușescu” cum se prepară acest desert, care era foarte îndrăgit de soția dictatorului. Elena...

Uluitor! Elenei Ceaușescu îi plăceau „puțișoarele fierte”

   Timp de 30 de ani administrator al palatelor lui Ceausescu, Suzana Andreias descrie in volumul „La curtea lui Ceaușescu” cum se prepară acest desert, care era foarte îndrăgit de soția dictatorului. Elena...

 Se cântăresc des și fiecare jumătate de kilogram îi alarmează. Fac mereu „sacrificii pentru grație”. Sunt atenți la ce și cât mănâncă, fac exerciții zilnice și sunt mereu în formă....

Dieta BALERINILOR. Află SECRETUL care îi face să fie SUPLI și mereu în formă!

 Se cântăresc des și fiecare jumătate de kilogram îi alarmează. Fac mereu „sacrificii pentru grație”. Sunt atenți la ce și cât mănâncă, fac exerciții zilnice și sunt mereu în formă....

Preparare: Se curăţă castraveţii şi se taie rondele groase de un cm. Se pun intr-un castron, se presară sare din belşug, se toarnă apă, se acoperă şi se lasă in frigider peste noapte. A doua zi se curăţă dovleacul de coajă şi...

Anotimpul conservelor. Castraveți cu dovleac

Preparare: Se curăţă castraveţii şi se taie rondele groase de un cm. Se pun intr-un castron, se presară sare din belşug, se toarnă apă, se acoperă şi se lasă in frigider peste noapte. A doua zi se curăţă dovleacul de...

Preparare:  Se spală lămăia, se şterge şi se dă coaja pe răzătoare. Se pune coaja impreună cu celelalte ingrediente, in afară de pere, intr-o crăticioară şi se incinge la foc mic, pănă cănd s-a topit zahărul. Se curăţă...

Anotimpul conservelor. Pere la oțet

Preparare:  Se spală lămăia, se şterge şi se dă coaja pe răzătoare. Se pune coaja impreună cu celelalte ingrediente, in afară de pere, intr-o crăticioară şi se incinge la foc mic, pănă cănd s-a topit zahărul. Se...

Preparare: Se spală şi se pregăteşte butoiul din lemn (sau de plastic), pregătit special pentru a putea fi închis ermetic. Va fi bine spălat şi opărit cu apă fiartă. Se lasă să se usuce. Gogonelele - materialul de bază - pot fi...

Anotimpul conservelor: Reţetă...

Preparare: Se spală şi se pregăteşte butoiul din lemn (sau de plastic), pregătit special pentru a putea fi închis ermetic. Va fi bine spălat şi opărit cu apă fiartă. Se lasă să se usuce. Gogonelele - materialul de...

Se lasa pe un fund de lemn inclinat timp de o jumatate de ora, sa-si lase lichidul amar. Fiecare felie de vanata se usuca apoi printr-o usoara tamponare cu un prosop absorbant. Se aleg borcane cu diametrul feliilor de vinete, ca sa fie cat mai...

Anotimpul conservelor. Vinete pentru musacaua...

Se lasa pe un fund de lemn inclinat timp de o jumatate de ora, sa-si lase lichidul amar. Fiecare felie de vanata se usuca apoi printr-o usoara tamponare cu un prosop absorbant. Se aleg borcane cu diametrul feliilor de vinete, ca sa...

Preparare:  Spanacul se caleste in putin ulei, se adauga putina apa, se condimenteaza si se fierbe cinci minute. Se ia de pe foc, se adauga smantana, cimbru, se amesteca si se pastreaza la cald. Muschiul de vita se taie feliute, se pune...

Rețeta zilei: Spanac cu carne de vită

Preparare:  Spanacul se caleste in putin ulei, se adauga putina apa, se condimenteaza si se fierbe cinci minute. Se ia de pe foc, se adauga smantana, cimbru, se amesteca si se pastreaza la cald. Muschiul de vita se taie feliute,...

Timp de 30 de ani administrator al palatelor lui Ceausescu, Suzana Andreias a fost unul dintre cei mai apropiati observatori ai vietii de la curtea cuplului dictatorial. Ea dezvaluie tabieturile “tovarasului“, mofturile...

La Vila 10 de la Snagov, Ceaușeștii aveau 3...

Timp de 30 de ani administrator al palatelor lui Ceausescu, Suzana Andreias a fost unul dintre cei mai apropiati observatori ai vietii de la curtea cuplului dictatorial. Ea dezvaluie tabieturile “tovarasului“, mofturile...

Ardeii se curata de seminte si de cotoare si se taie cuburi. Rosiile se curata de pielite si se taie si ele. Se pun impreuna intr-un castron, se adauga 200 g de sare neiodata (grunjoasa) si se lasa pana a doua zi, sa se topeasca sarea. Se pun...

Anotimpul conservelor: Ardei și roșii pentru ciorbe

Ardeii se curata de seminte si de cotoare si se taie cuburi. Rosiile se curata de pielite si se taie si ele. Se pun impreuna intr-un castron, se adauga 200 g de sare neiodata (grunjoasa) si se lasa pana a doua zi, sa se topeasca sarea. Se pun...

Spalati ardeii, stergeti-i cu un prosop absorbant, taiati-i in jumatati pe lungime, indepartati-le semintele si cotoarele, apoi cantariti-i. Puneti pe foc o cratita cu ulei si cand este foarte fierbinte, puneti sa se prajeasca jumatatile de...

Anotimpul conservelor: Ardei capia la borcan

Spalati ardeii, stergeti-i cu un prosop absorbant, taiati-i in jumatati pe lungime, indepartati-le semintele si cotoarele, apoi cantariti-i. Puneti pe foc o cratita cu ulei si cand este foarte fierbinte, puneti sa se prajeasca jumatatile de...

Gogosarii se spala si se oparesc intregi timp de un minut. Abia apoi li se taie capacul, se curata de seminte si se pun la scurs pe o tava. Vinetele se curata si se taie in felii rotunde, groase de 1 cm, care se prajesc in ulei si se lasa sa se...

Anotimpul conservelor: Gogoșari umpluți cu vinete

Gogosarii se spala si se oparesc intregi timp de un minut. Abia apoi li se taie capacul, se curata de seminte si se pun la scurs pe o tava. Vinetele se curata si se taie in felii rotunde, groase de 1 cm, care se prajesc in ulei si se lasa sa se...

Se curata vinetele de coaja, alternativ, cate 2 cm, ca sa aiba un frumos model alb-negru. Se taie apoi in felii groase de cate 1 cm, se pun intr-un castron de portelan si se presara cu putina sare. (Nu se pun niciodata in vase de metal si nici...

Anotimpul conservelor: Vinete pentru ghiveci

Se curata vinetele de coaja, alternativ, cate 2 cm, ca sa aiba un frumos model alb-negru. Se taie apoi in felii groase de cate 1 cm, se pun intr-un castron de portelan si se presara cu putina sare. (Nu se pun niciodata in vase de metal si nici...

 „Fierb cartofi, pun faina, oua, fac o coca, o prajesc putin in unt, fac din ea cu palmele bucati cam cum este plastilina, dar mai groase, le las un pic la rece si le bag la fiert. Cand sunt gata, le scot cu o paleta de spuma, ca sa...

Rețeta de „Puțișoare fierte, pe placul Elenei Ceaușescu”

 „Fierb cartofi, pun faina, oua, fac o coca, o prajesc putin in unt, fac din ea cu palmele bucati cam cum este plastilina, dar mai groase, le las un pic la rece si le bag la fiert. Cand sunt gata, le scot cu o paleta de spuma, ca sa...

Una dintre aceste tocăniţe este şi tomaticán, o reţetă bazată pe roşii, una dintre legumele de bază în bucătăria indigenă din Chile, după porumb. Tot în provinciile din centrul Chile abundă şi reţete în...

Două rețete chiliene de... tocăniță

Una dintre aceste tocăniţe este şi tomaticán, o reţetă bazată pe roşii, una dintre legumele de bază în bucătăria indigenă din Chile, după porumb. Tot în provinciile din centrul Chile abundă şi reţete în...

As fi putut sa aleg, pentru saptamana aceasta, oricare dintre retetele prezentate de o Maria Maurer sau alte vrednice matroane ale veacurilor trecu­te, am hotarat insa sa va redau mai departe trei dintre retetele publicate de confratele si...

Trei rețete cu anghinare, pe gustul lui...

As fi putut sa aleg, pentru saptamana aceasta, oricare dintre retetele prezentate de o Maria Maurer sau alte vrednice matroane ale veacurilor trecu­te, am hotarat insa sa va redau mai departe trei dintre retetele publicate de...

Sub Penteleu, la Varlaam, mai în primăvară, abia de reuşisem să gust o lingură din bucatele cele alese ale bihoreanului pripăşit prin Munţii Buzăului. Cît despre reţetă, nici de ea n-avui parte, fiindcă fără veste Tata...

Tocănița de ied a lui Tata Lice

Sub Penteleu, la Varlaam, mai în primăvară, abia de reuşisem să gust o lingură din bucatele cele alese ale bihoreanului pripăşit prin Munţii Buzăului. Cît despre reţetă, nici de ea n-avui parte, fiindcă fără...

Nu se ştie exact cât de veche este bucătăria chiliană. Cert este că atunci când au ajuns aici conquistadorii spanioli, în 1541, nativii amerindieni aveau deja un reţetar propriu, bazat în mare parte pe preparate din...

Chile, țara unde-n septembrie vine primăvara....

Nu se ştie exact cât de veche este bucătăria chiliană. Cert este că atunci când au ajuns aici conquistadorii spanioli, în 1541, nativii amerindieni aveau deja un reţetar propriu, bazat în mare parte pe...

Un prieten toscan îmi povestea deunăzi că – apropo de sosuri – unul dintre cele mai îndrăgite este cel denumit „sugo finto”, ceea ce ar însemna „sos fals”. Fals, fals, dar şi el se...

Toscana. Supă versus paste

Un prieten toscan îmi povestea deunăzi că – apropo de sosuri – unul dintre cele mai îndrăgite este cel denumit „sugo finto”, ceea ce ar însemna „sos fals”. Fals, fals, dar şi el...

Horoscop

21 Aprile - 20 Mai
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Astăzi este o zi potrivită să stai de vorbă cu cei dragi, mai ales cu copiii, fiind dispus să le oferi atenţie şi să le...
Toate zodiile

Sondaj

Ce metoda folosesti pentru a-ti pastra inima sanatoasa?

Calculator de greutate ideala

cm
kg