Antena1.ro

incomemagazine.ro

AVERTISMENTUL medicilor! Ce trebuie să ştii înainte de a mânca CASTRAVEŢI în OŢET

Persoanele sanatoase pot consuma frecvent astfel de produse, mai ales daca sunt preparate cu mai putina sare. In ciuda efectelor benefice, ele sunt interzise celor cu afectiuni renale severe sau celor cu hipertensiune.

Ouale de prepelita, o adevarata farmacie naturala pentru organism

Ouale de prepelita au o multime de beneficii miraculoase asupra starii noastre de sanatate.

jurnalul.ro

Astăzi e ziua ta, Radu Bogdan

Radu Bogdan, directorul “Nine O’Clock”, primul cotidian de limba engleză din întreaga istorie a României, care va împlini peste două săptămâni 23 de ani, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere....

Omul zilei - Andrei Şerban

regizorPeste 800 de persoane care au venit la Teatrul Naţional “Vasile Alecsandri” din Iaşi pentru a urmări premiera de luni seara a operei “Lucia di Lammermoor”, de Gaetano Donizetti, au aplaudat frenetic...

GoodFood


Cu ce putem înlocui carnea?

 Pentru mulţi dintre noi, carnea nu lipseşte din meniul principale. Nutriţioniştii de astăzi promovează, pentru o viaţă sănătoasă, reducerea consumului de carne şi creşterea celui de legume şi fructe.

de Claudia Popa in Diete pe 21 August 2012, 14:57 1 Comentariu Tipareste

rss

 De altfel, o masă fără carne poate fi chiar gustoasă. Implică şi mai multă imaginaţie, cel puţin în prepararea mâncărurilor.
Totuşi, există şi alternative la consumul de carne, cu mult mai puţine calorii, dar mai multe fibre.
Care sunt aceste alimente?
Ouăle
Reprezintă o alternativă potrivită pentru că sunt o sursă foarte bună de proteine, dar şi bogate în colesterol – gălbenuşul conţine 215 miligrame. Ţineţi minte! Moderaţia este cheia. Mai multe despre acest subiect aici.
Fasolea uscată, mazărea, lintea
Sunt bogate în fibre, vitamine, proteine şi fier. Datorită conţinutului mare de fibre, pot înlocui cu succes carnea. Supa de fasole sau de linte poate reprezenta un fel de mâncare consistent. Păstrează fasolea uscată în apă pe timpul nopţii înainte de a o prepara sau, dacă foloseşti din cea conservată, spal-o bine pentru a reduce conţinutul de sodiu.
O modalitate simplă de a adăuga proteine în dietă este să pui leguminoasele (fasole uscată, mazăre, linte), în salată. Încearcă o salată de legume cu sos vinegrette sau sos de iaurt. 

Proteinele din soia
Burgerii cu soia, caşul de soia, tofu sunt alternative foarte bune la consumul de carne. Alte amănunte aici.
Fructele cu coajă lemnoasă
Alunele, migdalele, nucile sunt considerate un substitut potrivit pentru carne. Cu toate acestea, ele sunt bogate în grăsimi şi calorii. Le puteţi include într-o dietă echilibrată, de pildă în salate sau la micul dejun, păstrând un consum moderat.

Foto: Thinkstock
Află pentru ce trebuie să consumăm carne şi înlocuitori ai săi, pe Income Magazine.
Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter si saptamanal te vom tine la curent cu cele mai importante informatii!


Comentarii (1)

Scris de Lili pe 08.11.2014 la 19:51

Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: enache_lili2014@yahoo.com

Adauga comentariu:

caractere disponibile
capcha
trimite

Istoria sarmalelor

Daniela Mironov Banuta

  Paternitatea sarmalelor este disputată de câteva ţări precum: Ungaria, Turcia, Polonia, Croaţia, Bosnia, România. Mai mult, în interiorul României, saşii şi maghiarii spun că au făcut sarmale înainte de români. Dar americanii au decis că sarmalele sunt produse tradiţionale româneşti....

continuare

Sondaj

Ce metoda folosesti pentru a-ti pastra inima sanatoasa?

Calculator de greutate ideala

cm
kg