Antena1.ro

incomemagazine.ro

Arta care face bani: Lucia Condrea, dantelareasa oualor moldovenesti

Exista artisti in Romania mai cunoscuti in strainatate decat in propria lor tara. Nu este o noutate. Dar exista artisti a caror faima a trecut granitele tarii si reusesc sa traiasca din ceea ce fac. Unul dintre ei este Lucia Condrea, o moldoveanca...

Sucul 100% natural ce poate lupta cu cancerul și elimina toxinele

Sucul din iarba de grau este utilizat in principal ca o sursa concentrata de nutrienti. Acesta contine vitamina A, vitamina C, vitamina E, fier, calciu, magneziu si aminoacizi, informeaza Ziua de Cluj..

jurnalul.ro

DESCOPERIRE RARĂ în Munţii Rodnei. Ce au găsit botaniştii în zona protejată, pentru prima dată în ultimii 100 de ani

Păiuşul lui Porcius, o plată rară colectată ultima dată în anul 1902 de botanistul Florian Porcius în Parcul Naţional Munţii Rodnei, a fost regăsită în urmă cu câteva zile, a anunţat printr-un comunicat...

Darius Vâlcov a depus jurământul la Cotroceni. Băsescu: Riscul de derapaj economic este major

Noul ministru delegat pentru buget, Darius Vâlcov, a depus jurământul astăzi, la Palatul Cotroceni, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu, a premierului Victor Ponta şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor,...

GoodFood


Cum să faci o omletă perfectă

Gătesc pentru că-mi place să-i văd pe alţii zâmbind. Încerc mereu reţete şi combinaţii noi pentru că-mi place să mă surprind zâmbind. Zâmbiţi în timp ce gătiţi, cei ce vor gusta din mâncarea voastră vor simţi asta! Să fiţi sănătoşi.

in Reteta bucatarului pe 25 Noiembrie 2011, 10:29 4 Comentarii Tipareste

rss

Sigur că perfecţiunea-i o stare pe care o definim în funcţie de propriile noastre norme în cele mai multe dintre cazuri, aşa că n-o să mă supăr defel dacă omleta pe care v-o arăt azi nu o să vi se pară perfectă, ba mai mult, nu mă supăr nici dacă-mi spuneţi voi cum arată omleta perfectă din locul în care vă aflaţi acum, fie că sunteţi acasă, la birou, în metrou cu un smartphone în mână sau în taxi, în drum spre casă.

    Ingrediente: - ouă
                 - pătrunjel verde
                 - brânză
                 - sare

Bate două ouă cu o pişcătură de sare şi câteva frunze de pătrunjel, tocate mărunt. (foto 1)
Adună pe lângă tine brânzeturile pe care le ai prin casă. Dacă-s cremoase şi chiar cu un pic de mucegai nobil, cu atât mai bine. (foto 2)
Picură câţiva stropi de ulei într-o tigaie, eventual antiaderentă. Toarnă ouăle în ea şi presară bucăţele din brânzeturi peste ele. (foto 3)
Aşteaptă un minut (poate puţin mai mult), până se încheagă ouăle şi vezi că marginile omletei încep să se rumenească. (foto 4)
Împătureşte omleta în două cu ajutorul unei spatule. Mai lasă omleta pe foc 30 de secunde apoi stinge focul şi mai lasă omleta în tigaie încă 30 de secunde. (foto 5)
Împarte omleta în două părţi cât de cât egale pe care le aşezi peste felii de pâine prăjită, stropite cu ulei de măsline extravirgin şi atinse de două-trei ori cu un căţel de usturoi (curăţat de coajă, de bună seamă). (foto 6)
Sunt şanse bune să-ţi placă aromele, iar mijlocul cremos al omletei e senzaţional. (foto 7, 8)


Pentru a afla câteva din secretele maestrului bucătar  Adi Hădean vizitaţi blogul său -  http://www.adihadean.ro şi contactaţi-l pe e-mail contact@adihadean.ro .
Pentru mai multe detalii accesaţi link-ul: ttp://www.adihadean.ro/2011/11/cum-sa-faci-o-omleta-perfecta/









Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la newsletter si saptamanal te vom tine la curent cu cele mai importante informatii!


Comentarii (4)

Scris de Sebastian pe 02.10.2013 la 14:17

doresc sa vad si eu FOTO 1 FTO 2 SI FOTO 3

Scris de lulike pe 19.02.2013 la 08:59

http://www.viespar.ro/?reff=f0 e589522181defb7d04aac47d73260e va dau cum sa faceti bani cand stam acasa in fata pc-ului nostru , asa ca uite cum fac eu bani de banii si nu glumesc see you asta citeste si o sa iti dai seama ca nu te mint , copiaza lincul si inscriete nu ai nimik de pierdut.

Scris de Lae pe 29.01.2012 la 23:48

Poanta mare este ca nu rebuie batute mult daca vrei sa fie pufoasa>

Scris de Cristina pe 26.12.2011 la 21:37

Secretul unei omlete reusite consta in faptul ca ouale trebuie batute foarte bine, nu puneti ulei mult daca nu vreti ca omleta sa fie moale.

Adauga comentariu:

caractere disponibile
capcha
trimite

Horoscop

21 Aprile - 20 Mai
Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Balanta Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti
Astăzi este o zi potrivită să stai de vorbă cu cei dragi, mai ales cu copiii, fiind dispus să le oferi atenţie şi să le...
Toate zodiile

Sondaj

Ce metoda folosesti pentru a-ti pastra inima sanatoasa?

Calculator de greutate ideala

cm
kg